| Foto: PR
| Foto: PR Foto:

Eerste startoernooi BC Valken geslaagd

badminton n Badmintonclub De Valken organiseerde voor zowel de jeugd als de senioren een eindtoernooi ter afsluiting van het seizoen wat het Startoernooi wordt genoemd. Op zaterdag 24 juni werd het Startoernooi voor de jeugd gehouden.

Het toernooi was een combinatie van een ouder-kind toernooi met leuke spellen, zoals de bibberspiraal, klompen-ski en een grote yenga-toren. De teams van een kind met een ouder stonden klaar voor de strijd om met één van de drie prachtige bekers naar huis te gaan. Er werd fanatiek gespeeld in en heel wat punten binnengehaald! De eerst prijs ging deze dag naar Julia, de tweede naar Marten en Rik nam de derde prijs mee naar huis. Gefeliciteerd!

Prijzen

Op zaterdag 1 juli werd het Starttoernooi georganiseerd voor alle seniorenleden van de club. Zij speelden een onderling toernooi waarbij ook 3 prijzen te winnen waren. Tussendoor zorgde Slagerij Timmers voor heerlijke hapjes. De eerste prijs ging deze keer naar Peter en vervolgens wonnen Cor en Anjo de daaropvolgende prijzen. Het toernooi werd afgesloten met een heerlijke barbecue. Het nieuwe seizoen begint weer op maandag 21 augustus.

Nieuwsgierig geworden? Kijk dan voor meer informatie naar onze website: www.bcdevalken.nl.


Inloopochtend

kerk n Woensdag 19 juli is er weer een inloopochtend in juli in 'De Lichtbron' aan het Lambrechtsveld.

De inloopochtenden worden georganiseerd door de drie protestante kerken van Valkenburg. Deze ochtend staat de deur open in de zaal van de Hervormde Gemeente aan de Kruisweg voor iedereen open. Heeft u zin om even gezellig te babbelen, een kopje koffie te drinken of zo maar even binnen te lopen, u bent van harte welkom vanaf 10.00 uur. Leesvoer ligt klaar en de spellendozen ook. Er is dus voor elk wat wils.

De vrijwilligers van de kerken in Valkenburg zien uit naar uw komst.