Het Kindercorso is altijd een feest voor jong en oud. | Foto: pr.
Het Kindercorso is altijd een feest voor jong en oud. | Foto: pr. Foto: pr

Nu opgeven voor Kindercorso

Feestweek n Ook in 2017 worden op donderdag in de Feestweek de straten van ons bloemendorp weer gekleurd door de vrolijk versierde fietsen van het Rijnsburgs Kindercorso.

Of u nu meeloopt of langs de route staat om de kinderen aan te moedigen, het is elk jaar een hoogtepunt wat u zeker niet mag missen.

We hopen dit jaar natuurlijk wel op een zonnetje tijdens de stoet, maar zoals we vorig jaar hebben gemerkt is het Kindercorso zelfs door weer en wind een feest voor jong en oud.

Voorverkoop kan ook via website

Er kunnen aan het kindercorso een beperkt aantal van 500 fietsjes deelnemen. Kaarten kosten € 7,50 (of € 5,00 op vertoon van OV-ledenpas 2017).

Nieuw dit jaar is de voorverkoop van kaarten voor het Kindercorso via de website van de Oranje Vereniging: www.ovrijnsburg.nl/aanmelden. U kunt hier uw tickets direct via iDEAL afrekenen en de geprinte tickets meenemen bij het inleveren van de fiets. Natuurlijk zijn de kaarten ook nog steeds te koop via de reguliere verkooppunten bij Rijwielhandel De Grim of Slijterij 't Vaatje. Let op: op=op.