Afbeelding
Foto: pr

Henny van Duyn

Henny is opgegeven voor de make-over door haar goede vriendin Carin die weet dat Henny altijd wel in is voor een spectaculaire verandering.

Met haar man Wim en hun twee kinderen Corne van 19 en Chris van 13 wonen ze in Valkenburg.

Kapsel en make-up

Styliste Mirjam zag haar kans schoon met zo'n flexibele kandidate en kon Henny al snel warm maken voor een nieuwe haarkleur. Een van de trends van dit moment: blorange: een mix van rose-gold en strawberry blonde, maar dan op een zachtere en meer oranjeachtige manier. Een klus die veel expertise vereist en het best door een kleurspecialist kan laten uitvoeren. Mirjam knipt het haar in een gelaagde bob en zet het hele haar in de folies met een soft blondering om het haar op te lichten. Als eindkleur word een semi-permanente eigen mengkleur gebruikt om uiteindelijk die prachtig blozende perzik teint te krijgen.

Visagiste Annet begint met camouflage en foundation om het gezicht te egaliseren en brengt daarna een bronzing poeder aan, en een blush op de wangen. De ogen zijn opgemaakt met een groene oogschaduw en afgewerkt met mascara. De lippen zijn ingekleurd met een zachte, heldere nude lipstick met een oranje ondertoon.

Om de blorange haarkleur optimaal te houden adviseert Mirjam om een shampoo, conditioner en masker te gebruiken voor gekleurd haar die de kleurpigmenten zolang mogelijk vasthouden. Mirjam droogt het haar en gebruikt een stijltang om de juiste look te krijgen. Het voordeel van de Blorange haarkleur is dat deze iedereen mooi staat. Het staat fris in je gezicht deze zachte perzik blush. Dat kan iedereen goed hebben.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding