Afbeelding
Foto: pr

Vliet n Zaterdag a.s. is er aan de Vliet weer de gezellige rommelmarkt voor het goede doel. Kom gezellig naar deze Zomermarkt.

Gratis Workshop


Werelddans n Ter gelegenheid van de Week van de Amateurkunst kunt u kennis maken met Werelddans. Volksdansgroep Katwijk organiseert een korte workshop, waarin u kennis maakt met dansen uit verschillende landen. Op woensdag 21 juni tussen 20 en 22 uur bent u welkom in de Kleine Joannes, Kerkstraat 68, Katwijk aan Zee, om samen te dansen en een paar eenvoudige dansen te leren. Ook kunt u binnenkomen om bij een kopje koffie of thee de sfeer te proeven. Verdere informatie: www.volksdansgroepkatwijk.nl , of bel met Elly Bavelaar (071 4034038).


Inloopochtend

Valkenburg n Woensdag 21 juni is er weer een inloopochtend. Op deze ochtend staat de deur open in de zaal van de Hervormde Gemeente aan de Kruisweg voor iedereen open. Heeft u zin om even gezellig te babbelen, een kopje koffie te drinken of zo maar even binnen te lopen, u bent van harte welkom vanaf 10.00 uur. Leesvoer ligt klaar en de spellen dozen ook. Dus voor elk wat wils .