James van chinees restaurant Kwang Tung al dertig jaar in Rijnsburg. | Foto: PvK.
James van chinees restaurant Kwang Tung al dertig jaar in Rijnsburg. | Foto: PvK. Foto: Piet van Kampen

Jubilaris Kwang Tung laat u mee genieten

Dertig n Chinees-Indisch Restaurant Kwang Tung bestaat deze maand dertig jaar. Voor mede-eigenaar James een reden om de klanten te laten profiteren van smakelijke voordelen. Een maand lang kunnen de smaakpapillen van de consument extra worden verwend.

Door Piet van Kampen

James is een tevreden ondernemer. In dertig jaar tijd heeft hij een trouwe klantenkring opgebouwd in Rijnsburg.

Het knusse restaurant aan de Tramstraat biedt plaats aan zestig personen.

All you can eat

Natuurlijk is er ook het afhaalloket waar veelvuldig gebruik van wordt gemaakt. Kwang Tung is ook een uitermate geschikte horecagelegenheid voor grotere groepen die een feestje met een culinair tintje willen vieren. Hiervoor biedt een lopend buffet diverse mogelijkheden.

All you can eat en drink is tegenwoordig ook een geliefd concept waarbij de gasten zich aan een keur van diverse hapjes, zowel vlees, vis als kip, tegoed kunnen doen.

Een bijpassend drankje maakt de maaltijd compleet. Van 1 t/m 30 juni biedt het restaurant dit aan voor de feestprijs van € 26,95.

Dit geldt niet op Vaderdag en feestdagen. Bij besteding van € 20,- of meer krijgt de klant er vier mini-loempia's gratis bij. Wil men de maaltijd aan huis bezorgd krijgen? Dat kan. Party-catering is ook mogelijk. Vanaf 15 personen wordt er voor € 12,50 bord en bestek bijgeleverd.

Kwang Tung is gevestigd aan de Tramstraat 3 in Rijnsburg.

Het restaurant is de hele week geopend van 12.00-21.30 uur, behalve op dinsdag. Dan zijn de openingstijden van 16.00-21.30 uur. Reserveren is gewenst en kan door te bellen met 071-4025048.