Afbeelding
Foto: pr

Turn en Fun dag

Gymnastiekvereniging n de Valken heeft vorige week zaterdag meegedaan aan de Turn en Fundag in Sassenheim. 's Ochtends mochten de jongste meiden van 7-9 jaar hun turnoefening laten zien op de ongelijke brug, lange mat en de trampoline. In de tijd dat de meiden niet hoefden te turnen konden zij spelen in de naast gelegen zaal of kijken naar de andere deelnemers. Vervolgens was de prijsuitreiking.

's Middags was de wedstrijd voor de jongens 7-12 jaar en voor de meisjes van 10-12 jaar. De meisjes toonden hun prestaties op de ongelijke brug, lange mat en trampoline. De jongens lieten hun kunsten zien op de ringen, lange mat en trampoline. Na deze turnoefeningen mochten ook zij spelen in de naast gelegen zaal of kijken naar de andere jongens en meiden. Hierna volgde de tweede prijsuitreiking van deze dag. Altijd spannend wie er op het podium mag staan!

Prijzen in de ochtend:
Meisjes voor instap R2: 3de Vera Rauws
Meisjes instap D3: 2de Leviene van den Blink, 3de Demi de Mooij, 4de Babette van der Horst.

Prijzen in de middag:
Jongens 7-9 jaar N15: 2de Levi Slootweg
Meisjes pupil 1 R2: 1ste Tess Calis
Meisjes pupil 1 D3: 4de Roos Messemaker
Meisjes pupil 1 D2: 1ste Suzanne Langendijk
Meisjes pupil 2 R2: 1ste Lisanne Chen
Meisjes pupil 2 D4: 1ste Robin Roodenburg
Meisjes pupil 2 D3: 2de Willemijn van der Plas

Het was een erg geslaagde dag, waar maar liefst 11 jongens en meisjes met een medaille naar huis gingen. Iedereen heeft goed zijn best gedaan en mooie oefeningen laten zien, wij zijn super trots op jullie. Voor meer foto's en onze lestijden kun je een kijkje nemen op www.valkengym.nl.


Doe mee met de vlottenbouw

Inschrijven n Op zaterdag 17 juni organiseert Jivak, na een jaar afwezigheid, weer een vlottenbouw. De start is om 10.00 uur bij Herberg Welgelegen in Valkenburg. Om 12.30 uur gaan de vlotten te water. Rond 13.00 uur zijn er broodjes Jivak in de Schelphoek.

Iedereen vanaf 10 jaar met een zwemdiploma kan meedoen. Wel even opgeven. Dit kan op woensdag 7 juni van 16.00 uur tot 18.00 uur op het Castellumplein. De kosten bedragen €3,00 per persoon.