Een van de laatste trainingsrondjes. | Foto: pr.
Een van de laatste trainingsrondjes. | Foto: pr. Foto: pr

Sport4Hope voor wielrenners, gewone fietsen en E-bikes

Uitdaging n Op 17 juni gaan deelnemers aan dit evenement vanuit het start- en finishpunt Topsportcentrum Almere al fietsend het Gooimeer (50 km), Markermeer (136 km) of IJsselmeer (260 km) ronden.

Sport4Hope heeft tot doel om zo veel mogelijk geld in te zamelen voor 'Als kanker je raakt'

De Stichting 'Als kanker je raakt' helpt mensen met de chaos die kanker in hun leven veroorzaakt en doet dat door het ondersteunen en samenbrengen van mensen die geraakt worden door kanker.

De routes van deze prestatietochten zijn zodanig gepland dat onderweg de weidsheid en schoonheid van het landschap intens zal worden ervaren.

Sommige deelnemers hebben twee weken daarvoor al een grote prestatie geleverd door deelname aan het Alpe d'HuZes evenement. De deelnemers aan Sport4hope hoeven echter niet af te reizen naar Frankrijk maar kunnen op zaterdag 17 juni een flinke uitdaging aan gaan vanuit Almere.

Meer informatie vindt je op de website www.alskankerjeraakt.nl

Wil je meedoen? meld je dan snel aan en draag met je fiets-prestatie bij aan het goede doel 'Als kanker je raak'. Ga voor je aanmelding en meer informatie naar de website www.sport4hope.nl.

Kun je niet meefietsen maar wil je het doel ondersteunen, ga dan naar de website en sponsor een fietser. Je kan natuurlijk ook rechtstreeks een bedrag over maken naar NL18RABO0308262530 ten name van Als Kanker je raakt S4H.