Viviënne, Isabel en Ilse zijn blij met hun cadeau. |Foto: CvdS.
Viviënne, Isabel en Ilse zijn blij met hun cadeau. |Foto: CvdS. Foto:

Aanmelden voor 20e Truckrun

Sfeer n Zaterdag 19 augustus organiseert Oranjevereniging Katwijk aan den Rijn de mooiste trucktoer van het jaar door de bollenstreek.

De organisatie is op zoek naar enthousiaste, vrolijke, positieve warmhartige chauffeurs voor deze dag. Inschrijven kan tot en met 15 juni. Deelnemersformulier liggen klaar bij vrachtwagengarages, wasserettes en pompstations in Katwijk, Rijnsburg en Valkenburg. Ook via internet kan je inschrijven: www.oranjeverenigingkatwijk.nl.

Deze kan naar Jan van den Berg. Hij is telefonisch bereikbaar op nummer 071-4031589.

De inschrijvingen voor de deelnemers met een verstandelijke beperking gaan via Jan van der Bent. Je kunt hem bereiken op telefoonnummer 071-4024 189.


In de prijzen

Kleurplaten n In april jl. heeft Lionsclub Rijnsburg een goede doelen krant uitgegeven.

Dit ter gelegenheid van het 100 jarig bestaan van Lions Clubs International. Om dat te vieren worden wereldwijd acties georganiseerd waarvan de opbrengst naar goede doelen gaat. De Lionslub Rijnsburg-Valkenburg heeft dit onder meer gedaan met de Goede Doelen Krant. Hierin stond ook een kleurplaat van Woezel & Pip. Veel kinderen hadden de kleurplaat heel mooi ingekleurd, om zo kans te maken op mooie Woezel & Pip-prijzen, beschikbaar gesteld door HEMA Katwijk-Rijnsburg. Afgelopen zaterdagmorgen werden de vooral jonge prijswinnaars, tussen 2 en 6 jaar oud, in het zonnetje gezet. Directeur van HEMA de heer Fons van Diemen en Lionslid Cees Jansen overhandigden de prijzen. De drie mooiste kleurplaten waren goed voor een houten vierwieler-blokkenkar. De jury beoordeelde de kleurplaten van Ilse Plug, 3 jaar, uit Katwijk, Isabel van der Gugten, 4 jaar en Viviënne Zwaan, 5 jaar beide uit Rijnsburg als mooiste. De andere 12 prijzen (een knuffel of een houtenvormenhuis) werden overhandigd aan Saar van der Luijt, Lisa Schaart, Hannah van Rossum, Levi van Egmond, Lisanne Berkheij, Dex Noort, Rianne de Vreugd, Katelijne Ravensbergen, Michiel Pols, Fede Bleichrodt, Vera Vooijs en Guusje Schrier.