Afbeelding
Foto: pr

Dineke van Delft is 51 jaar en getrouwd met Ruud. Samen hebben zij drie zonen: Jeffrey, Jordi en Joël. En een kleindochter Lilly Rose.

In deze tijd van het jaar heeft Dineke het erg druk. Ze werkt als verkoopster in de Keukenhof. Het haar van Dineke was nu te lang en helemaal uit model gegroeid. 'Tijd voor een radicale verandering want dit hoofd ben ik zo zat', aldus Dineke.

Kapsel en make up

Dineke heeft een foto meegenomen van een kapsel wat ze leuk vindt. Ideaal voor Styliste Mirjam omdat dan gelijk duidelijk is wat Dineke wil. Dit wordt het startpunt van het uiteindelijke kapsel. Mirjam knipt het haar in een kort model met opgeschoren zijkanten en achterkant. Door de lok lang te laten en een lange bovenkant blijft het een vrouwelijk maar toch stoer kapsel. Er wordt gekozen voor een lichtblonde tint, maar wel een juiste mix om de grijze haren te dekken. Ze gebruikt hiervoor de haarverf van Illumina color. Na het uitspoelen wordt het haar gewassen met zilvershampoo om de laatste restjes geel uit het haar te verwijderen. Zilvershampoo is violet van kleur en is de tegenhanger van geel waardoor dit elkaar neutraliseert en de gele gloed verdwijnt.

Visagiste Annet gebruikt camouflage en foundation voor het gezicht. Met een highlight poeder worden de jukbeenderen benadrukt. De wenkbrauwen worden lichtjes bijgetekend en voor de ogen gebruikt Annet rose en goudkleurige tinten. De lippen krijgen een rose kleur en tot slot een glansje met een gloss. Nog wat mascara voor Dineke als afronding van de make-up.

Mirjam droogt het haar en gebruikt de perfect setting lotion die het haar verstevigt en beschermt tegelijk. Als afwerking nog een glans cream en wat haarlak en Dineke kan op de foto. Advies voor thuis: zilvershampoo gebruiken om de kleur mooi transparant te houden. Dineke is heel blij met het resultaat en erg benieuwd naar de reacties van haar man en haar 3 J's.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding