Het wielerevenement 'Sport4Hope' heeft drie routes. | Foto: pr.
Het wielerevenement 'Sport4Hope' heeft drie routes. | Foto: pr. Foto: pr

Fiets mee met Sport4Hope op zaterdag 17 juni

Aanmelden n Wielrennen, gewoon fietsen of E-biken voor mensen die geraakt zijn door kanker.

Doordat Cees de Mooij in 2009 zelf door kanker werd getroffen en in 2014 zijn vrouw Lenneke kwam Cees in aanraking met de Stichting 'Als kanker je raakt'. Inmiddels is Cees penningmeester van de stichting. Daarnaast is hij ook actief als voorzitter van de sponsoractiviteit Sport4Hope. Samen met een team Rijnsburgers, Lourens van Starkenburg, Bram de Mooij, William Paauw, Mark Siezenga, Jan van Duivenboden en Peter Akerboom organiseert hij Sport4Hope. De stichting 'Als kanker je raakt' wil mensen die door kanker geraakt zijn steunen bij hun vragen omtrent zingeving, vragen rondom leven en dood en (geloofs-)worstelingen. U kunt hierover meer lezen op www.alskankerjeraakt.nl. Er is ook een boek samengesteld door ds. Arie van der Veer, dat u gratis kunt bestellen.

Op zaterdag 17 juni 2017 zal het wielerevenement 'Sport4Hope' plaatsvinden. Het evenement bestaat uit drie te fietsen routes, de IJsselmeerroute (260km) en de Markermeerroute (136km). En dit jaar is er ook een recreatieve Gooimeerroute (50km) voor gewone fietsen en E-bikes. Start- en finishlocatie is 'Topsportcentrum Almere'.

Behalve een mooie wielerdag, heeft 'Sport4Hope' dus als doel om sponsorgeld in te zamelen voor de stichting 'Als kanker je raakt'. Iedere deelnemer kan zijn eigen persoonlijke sponsorpagina op de site maken en deze gemakkelijk via zijn facebook, twitter enz. delen.

Enthousiast? ga naar de website www.sport4hope.nl en meldt u aan. U kunt natuurlijk ook met uw bedrijf deelnemen. Wilt u 'Sport4Hope' sponsoren neem dan even contact op of stort sponsorbijdrage op NL18RABO0308262530 onder vermelding Sport4Hope. Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Bel of mail even met Cees de Mooij, 0651500842, ceesdemooij@outlook.com.