De kinderen van ZEP hebben er zin in. | Foto: pr.
De kinderen van ZEP hebben er zin in. | Foto: pr. Foto: pr

Musical 'Samen=Beter' door kinderkoor ZEP

Zingen n Elke woensdagavond is het een gezellige drukte in de Open Hof Kerk in Katwijk. Aan het begin van de avond start de repetitie van kinderkoor ZEP (Zingen En Plezier) in de kerkzaal.

De ruimte vult zich met enthousiaste vrolijke kinderen en al heel snel worden er mooie en vrolijke liederen gezongen. De laatste maanden zijn de kinderen ook druk bezig met acteren. Want er wordt hard gewerkt aan een echte musical.

De musical 'Samen=Beter' is een idee van het bestuur. Deze enthousiaste club mensen is de afgelopen periode actief bezig geweest met dit zelfgeschreven verhaal. De musical is gebaseerd op het boek van Max Lucado `Niemand is zoals jij`, en het bestuur heeft hier een eigen 'draai' aan gegeven.

De musical speelt zich af in ZEP-land waar twee volken leven. Elk volk denkt dat hij de beste is en aan het begin van de musical proberen de groepen elkaar te overtuigen om zich bij de ander aan te sluiten. Maar dan slaat de twijfel toe …….. Een echte zangbattle, ontroerende momenten en mooie ontmoetingen worden door de kinderen uitgebeeld en gezongen. Er is een prachtige gastrol weggelegd voor dominee Pieter van der Ende uit Rijnsburg.

Uiteindelijk zullen de kinderen een mooie boodschap neerzetten voor iedereen: Je mag er zijn, je bent goed zoals je bent.

Kledingtip: spijkerkleding afgewisseld met witte en grijze kleding.

Kaartverkoop

De musical wordt uitgevoerd in de Open Hof Kerk, Kerkstraat 18 in Katwijk op donderdag 8 én vrijdag 9 juni as. Aanvang voorstelling 19.00 uur (zaal open 18.30 uur). Kaarten kosten 4 euro per persoon, dit is inclusief één consumptie ná de voorstelling (er is geen pauze).

Toegangskaarten zijn vanaf woensdag 3 mei a.s. alleen te verkrijgen in de voorverkoop bij Yvonne van Klaveren, Boslaan 61 in Rijnsburg (071-4035262/06-53965169) én rondom de repetitie van kinderkoor ZEP op de woensdagavond in de Open Hof Kerk van 18.15 tot 18.45 uur en van 19.45 uur tot 20.15 uur.

Voor de gasten tijdens deze musical is er een kledingtip: Spijkerkleding afgewisseld met witte en grijze kleding. Waarom? Dat wordt tijdens de musical duidelijk.