Afbeelding
Foto: pr

Emballage-actie

Actie n Bij heel veel wielrenners groeit de Alpe d'HuZes koorts. Ook bij Marc Brunekreef, opgegroeid in Rijnsburg en nu woonachtig in Heiloo. Donderdag 1 juni hoopt hij met zijn team TTT zo vaak mogelijk deze berg op te fietsen. Het liefst zes keer. De ouders en familie van Marc leven met hem mee en hebben daarom bij Albert Heijn Rijnsburg een emballagebonnen actie georganiseerd.

Vorige week zijn de bonnen geteld en was de opbrengst maar liefst 277 euro. Marc Brunekreef was blij met deze opbrengst en reageerde namens zijn team TTT: 'We zijn zeer content en bedanken Albert Heijn Rijnsburg en haar klanten voor deze fantastische bijdrage.'

Wilt u ook steunen? Ga dan naar www.opgevenisgeenoptie.nl, klik op 'doneren' en zoek naar team TTT of deelnemer Marc Brunekreef.


Open eettafel

Samen n Lijkt het u wat om met anderen gezellig aan een grote tafel warm te eten? Elke eerste en derde woensdag van de maand organiseert Welzijnskwartier een open tafel in de Voorhof te Rijnsburg. Voor de maand mei is dit op woensdag 3 en 17 mei. Er wordt een verse warme maaltijd bereid door een ervaren kok, die dit geheel op vrijwillige basis doet, hij wordt daarbij geassisteerd door een aantal mede-vrijwilligers. De kosten per maaltijd kunnen we beperkt houden, namelijk € 3,00 per maaltijd, daarvoor krijgt u een warme maaltijd en een toetje. De open eettafel wordt georganiseerd voor iedere volwassene die daar belangstelling voor heeft. De locatie is Kerkelijk Centrum de Voorhof, Vliet NZ 36 in Rijnsburg. U kunt inlopen vanaf 18.00 tot 18.30 uur. Het eten wordt geserveerd op de 1e. verdieping in zaal 5. Wilt u hieraan deelnemen, dan is het wel noodzakelijk dat u zich aanmeldt, met het oog op de inkopen die gedaan moeten worden. Onaangemeld aanschuiven is niet mogelijk. Aanmelden kan tot twee dagen van te voren bij Ria Paap, via de mail; riapaap@welzijnskwartier.nl of via de telefoon: 071-4030669.