Afbeelding
Foto: pr

Nieuws van bridgeclub Rijnsburg

Competitie n Dinsdag 4 april was al weer de laatste avond van de vierde Competitieronde. Wie zal promoveren, wie moet degraderen?

                

De uitslag van de zes avonden: In de A-lijn is de eerste plaats voor Rina Bijleveld & Gerda van Wincoop – 56,30%. De tweede voor Marina Puts & Piet de Mooy – 54,41%. De derde plaats gaat naar Irene Coopmans, gespeeld met verschillende partners – 52,92%.

In de B-lijn is plaats één voor Jan van Nieuwkoop & Rob Weltak – 61,00%. Plaats twee voor Jannie van Delft & Riet van der Spijk – 53,41%. De derde voor Corrie en Joop van Iterson – 49,78%.

Jan & Rob, Jannie & Riet, Corrie & Joop spelen de laatste ronde in de A-lijn. Helaas zijn Marja & Nel, Pieta & Monique, Janna & Anja gedegradeerd naar de B-lijn.

'Grote' spellen bieden èn maken geeft altijd een goed gevoel. De laatste avond was een bijzondere. Eén paar lukte het om maar liefst drie keer "klein slem" te bieden: op spel 2 - 6Ha / op spel 10 - 6Rui / op spel 12 - 6SA. Alle drie de keren een score van 100%. Ook op spel 9 waren er punten genoeg voor "klein slem". Eén paar bood het in harten – 6HA. Een ander paar vond de schoppenfit – 6SCH +1. Drie paren boden het beste contract – 6SA + 1. Jammer voor het ene paar dat op dit spel bleef steken op 4SCH. Er is dit seizoen nog één ronde te gaan. Dan zal blijken welk paar op onze club het beste gescoord heeft, en … wie de meeste meeste punten heeft verzameld.

Wilt u meer informatie over onze club, kijk op www.nbbclubsites.nl/club/9014