Op het schoolplein werden de dansen opgevoerd.| Foto: pr.
Op het schoolplein werden de dansen opgevoerd.| Foto: pr. Foto: pr

Dansspektakel Koningin Wilhelminaschool

Happening n De afgelopen weken is er op de koningin Wilhelminaschool heel veel aandacht besteed aan het onderwerp dansen.

Via lessen, workshops door DWS, Salsa en volksdansen gingen de beentjes van alle kinderen regelmatig van de vloer.

Vorige week dinsdag was de stichting "dans op school" ingevlogen. Zij verzorgden een ééndaagse danshappening op school. De hele dag werd er heel hard geoefend door alle groepen voor de eindpresentatie. Het thema was 'dansend door de tijd'.
Aan de hand van dansen als Nederlandse boerendans, Hofballet, Charleston, Lindy Hop, Rock & Roll, Disco, Bollywood en Streetdance kwam de hele dansgeschiedenis tot leven.

In stijl

Het was natuurlijk geweldig weer en om half drie was het hele plein volgestroomd met ouders en andere belangstellenden. Alle kinderen waren in stijl verkleed en zetten hun beste beentje voor. De ouders kregen een wervelende show te zien van kleuters tot groep 8 en het eindigde met een dans door alle kinderen voor de ouders.
Wanneer u dit spektakel nog niet via Facebook gezien heeft, dan kunt u nog terecht op de website van de school voor een korte impressie. Op vrijdag is dit project afgesloten door een presentatie voor en door alle kinderen in de school zelf.