Afbeelding
Foto: pr

Geld nodig?

Project n De taakgroep Jeugd en Jongeren van PKN Rijnsburg is op zoek naar een project voor volgend seizoen. Weet u een doel dat financiële steun goed kan gebruiken? Dan wordt dit misschien wel het nieuwe project. Het project moet aan onderstaande criteria voldoen: het project spreekt kinderen/jongeren aan. Het doel is concreet. Er staat een christelijke, Nederlandse organisatie achter het project. Verder is het zeer wenselijk als: de organisatie een CBF-keurmerk heeft, er voldoende modern pr-materiaal beschikbaar is, de opbrengst hoofdzakelijk voor kinderen/jongeren is bestemd, het geen project is waar we al eerder voor hebben gespaard. Wilt u een project indienen? Ga naar www.pknrijnsburg.nl en vul voor 1 mei het formulier in. Voor meer informatie kunt u mailen naar pgrjeugdenjongeren@pknrijnsburg.nl.


Inloopochtend

Ontmoeten n Op donderdag 20 april is er weer een inloopochtend in de Voorhof. De inloopochtenden zijn er voor jongeren en ouderen, samen of alleen gaand, oppasopa's en oppasoma's. Loop gewoon eens binnen. Er zijn altijd mensen die je welkom heten en een praatje willen maken. Je kan sjoelen, een kaartje leggen of een spelletje doen. Maar je kan ook de nieuwste Rijnsburger alvast lezen. Het team van gastvrouwen en gastheren willen je graag ontvangen. Iedereen is van harte welkom van 10.00 uur tot 12.00 uur.


Reünie

Ireneschool n Zaterdag 22 april is er een reünie van de Prinses Ireneschool. Deze wordt gehouden in de Burgt, aan het Burgemeester Koomansplein. Aanvang 16.00 uur tot 20.00 uur. Entreeprijs € 10,00 te betalen aan de zaal. Graag van tevoren aanmelden, indien mogelijk. Dit kan telefonisch, op het nummer 06 10097869 of per mail via prinsesireneschoolrijnsburg@gmail.com.


Voor wie is de koude douche?

Onbegrijpelijk n Na maanden overlast gehad te hebben van de herinrichting van straten waren de bewoners van o.a. Op den Claver blij dat alles weer goed bereikbaar was en keurig opgeknapt. Deze vreugde was van korte duur. Het bedrijf Ziggo kwam met een graafmachine de opgeknapte trottoirs weer openmaken. Onbegrijpelijk dat zoiets kan gebeuren, liet een bewoner weten. Dit had toch wel even met elkaar kunnen worden gecommuniceerd. | Foto: pr.