Afbeelding
Foto: Plein 10

Nominatie Bruidsfoto en Film award 2017

Stemmen n De fotografen Arjan van der Zwart en Linda van der Plas van Plein10 uit Valkenburg zijn genomineerd met deze foto voor de Bruidsfoto en Film Award 2017. Daar zijn ze heel blij mee! Om te winnen hebben ze stemmen nodig. Dit kan via http://www.bruidenbruidegom.nl/bffa/publieksprijs/.


Derde prijs voor turnster DWS

Finale n Zaterdag 1 april mochten de meiden Pupil 1 en Instap D1 aan de bak op de districtswedstrijden. De 'Pupil D1' meiden starten in het eerste dagdeel bij de brug. Ze gingen heel goed van start. Florentina behaalde daar het hoogste cijfer van alle meiden namelijk een 14.10 en Isra behaalde een 13.033. Het tweede toestel van die ochtend was de balk. Hier werden keurig hoge sprongen geturnd, koprollen en radslagen. Helaas niet met alles blijven staan, maar er zeker voor gevochten. Daarna door naar de vloer. Isra heeft hier voor het eerst een vloeroefening op muziek neergezet. En wat voor eentje, hele nette oefening die beloond werd met een 11.4. Florentina ging ook swingend over de mat en behaalde een 13.33. Laatste toestel was sprong. Ze moesten handstand platvallen en een salto springen. Er werd heel hoog en netjes gesprongen en stabiel geland. Wat een top ochtend. Isra is boven zichzelf uitgestegen en heeft het super goed gedaan en Florentina sleepte een derde prijs binnen en mag 13 mei meedoen aan de finale.

Het tweede dagdeel was het de beurt aan de meiden van Instap D1. Zij mochten beginnen op de vloer. Voor het eerst wedstrijden op een echte vloer en op muziek. Dat is altijd spannend, welke kant moet je op, hoe ver moet je doorlopen tijdens je sprong. Maar de meiden deden het super goed en netjes. Een enkele sprong die de verkeerde kant op ging, maar dan toch zorgen dat je uiteindelijk goed uitkomt. Tweede onderdeel was sprong. Ook Pien en Leanne moesten handstand platvallen en een salto springen. De meiden hebben hun hoogste en meest nette sprongen laten zien. Pien sleepte hiermee het hoogste cijfer van sprong binnen namelijk een 13.425. Leanne behaalde een 11.625. Het derde toestel van die middag was de brug. Hier moest hoog gezwaaid worden aan de hoge ligger en aan de lage ligger deden alle twee de meiden 'een plusje' met een super nette 'hoekhang'. Laatste toestel van die dag was de balk. We hebben hard geoefend op de koprol en de handstand. En die werd super goed geturnd. Pien behaalde die dag een totaalscore van 46.592 en Leanne 43.725.