Meezingen en dansen met zangeres Maan. | Foto: pr.
Meezingen en dansen met zangeres Maan. | Foto: pr. Foto: pr

Voice winnares Maan brengt jeugd in extase

GoGo n Een mooi feest en een geslaagde avond. Dat was de conclusie van de organisatie afgelopen vrijdag in Go Go Rijnsburg.

Een geweldig optreden van zangeres Maan, de winnares van The voice of Holland 2016, zorgde er voor dat ruim 130 twaalfplussers een geweldige avond hebben gehad. Voor en na het optreden lekker dansen op muziek gedraaid door de DJ, dat was echt top. Maar Maan was de artiest waar iedereen voor gekomen was. De zangeres maakte er samen met de kinderen een meezing feest van. Elk nummer werd uit volle borst mee gezongen. De meegenomen mobieltjes waren de hele avond gericht op het podium, maar springen en foto's maken of filmen is wel lastig als je ook mee danst en springt. Na het optreden was er voor de kinderen nog even de gelegenheid om met haar op de foto te gaan. En zo tegen half elf ging iedereen, na een mooie avond tevreden naar huis.

Top feest voor 12-plussers

Elk vrijdag is er voor twaalfplussers, een Frizzz party met de lekkerste hits gedraaid door een DJ, van 20.00 uur tot en met 22.00 uur.