Afbeelding
Foto: pr

Zaterdag gratis compost

Milieustraat n Zaterdag 25 maart is het Landelijke Compostdag. Inwoners van de gemeente Katwijk en Noordwijk kunnen per persoon maximaal 4 zakken à 20 liter compost ophalen bij de milieustraat, Taanderstraat 1 in Katwijk.

Neem wel even uw milieupas mee en wees er snel bij, want op is op. De milieustraat is zaterdag open tussen 9.00 en 15.00 uur. Het is handig om op de fiets te komen.

De gratis compost is een bedankje van de gemeente Katwijk voor het gescheiden aanleveren van groente-, fruit- en tuinafval (GFT). Door het gebruik van compost is minder kunstmest nodig. Daarom draagt u bij aan een beter milieu. Compost verbetert op een natuurlijke manier de bodem van uw tuin. Bloemen en planten groeien beter, de waterhuishouding van uw tuin wordt op een natuurlijke manier gereguleerd en de natuurlijke balans van de bodem wordt beter.


Kom naar de Kinderdienst

Paasfeest n Zondag 26 maart is er weer een Kinderdienst in de Immanuëlkerk.

Ben je er weer bij? Ja toch. Want samen met jullie maken we er weer een mooie dienst van. En alle papa's, mama's , opa's, oma's , vrienden en familie zijn natuurlijk ook welkom.

Het thema van deze dienst is het Paasfeest.

Het combo zorgt voor de muziek zodat we ook fijn kunnen zingen met elkaar. Voor de kleine broertjes en zusjes is er oppasdienst aanwezig. We hopen jullie allemaal te mogen ontmoeten in de Immanuëlkerk deze zondag. De aanvang van de dienst is om 10:30 uur.


Kaartavond BV Irissenstraat

Ontmoeten n Dinsdagavond 28 maart is er weer een gezellige klaverjas- en joker avond.

Deze maandelijkse bijeenkomst wordt georganiseerd door het bestuur van Buurtvereniging Irissenstraat en wordt gehouden in de bovenzaal van de Voorhof aan de Vliet.

Er zijn leuke prijzen te winnen en iedereen is van harte welkom. Aanvang 20.00 uur.


Studie Cum Laude afgerond

Na een lange en intensieve studie behaalde de Rijnsburgse Leonie Dronkert Cum Laude haar graad 'Research Master of Science' op het gebied van Medische Antropologie. Onder aanwezigheid van familie ontving zij vorige week donderdag in Amsterdam haar bul. Proficiat.