Janine en Martin van Giezen in hun Giant Store. | PvK.
Janine en Martin van Giezen in hun Giant Store. | PvK. Foto: Piet van Kampen

Goed op weg met tweewielers van familiebedrijf Van Giezen

Fietsenwinkel n Van Giezen Tweewielers is een begrip in Rijnsburg. Vanuit de Herenweg verhuisde het bedrijf in 1997 naar de Brouwerstraat waar het vorige maand een metamorfose onderging. De zaak werd uitgebreid, de wanden, het plafond en de vloer kregen een eigentijds tintje. Ruim, modern en overzichtelijk. Het bedrijf is een samenwerking aangegaan met Giant en gaan nu verder onder de naam Giant store van Giezen.

Door Piet van Kampen

Nederland is bij uitstek een land van fietsers. De eigenaren Martin en Janine van Giezen spelen hier op in. Het is vooral de trend naar sportieve fietsen die zich de laatste jaren sterk heeft ontwikkeld. Natuurlijk is ook de vraag naar elektrische fietsen groeiend. Een steeds breder publiek schaft een E-bike aan.

Van Giezen heeft een breed assortiment fietsen. Voor iedereen is er een tweewieler naar keuze te vinden.

'Zaken doen is belangrijk maar door service en kwaliteit te leveren bouw je een goede relatie op met je klanten' Dat is het streven van het familiebedrijf. 'Ook kan je bij ons inruilen en terecht voor een goede occasion.' Bij deze ondernemer kan de klant alle kanten uit, ook voor verhuur van scooters en fietsen, reparatie en onderhoud van uw tweewieler.'Wij geloven in het concept van de Giant fietsen', benadrukt Martin, dat is de beweging die je nu ziet binnen de fietsenbranche. De grootste fietsleverancier ter wereld die achter je staat en waarmee je samen een mooi product kunt leveren met de service en kwaliteit waar wij voor staan.'

Onderscheidend

Van Giezen richt zich duidelijk op de toekomst. Het sportieve element van het fietsen is terug te vinden in de collectie van mountainbikes en racefietsen.

Heel onderscheidend is de nieuwe dameslijn Liv, speciaal ontwikkelde fietsen voor dames. De fietsen kunnen helemaal op maat worden aangemeten en daarin wil het bedrijf zich onderscheiden. Naast het dealerschap van Giant zijn ook de merken Cortina en Qwic in de overzichtelijke winkel te bewonderen.

Uiteraard zijn er voor de recreatieve wielerliefhebbers ook de huis- tuin- en keukenfietsen voorradig. Van Giezen biedt voor elke liefhebber een ruime keuze. Een gewone fiets om even boodschappen te gaan doen of om een gezellig ritje te maken, want het voorjaar komt er weer aan.

Voor meer informatie over het bedrijf is er de website
www. giantstore-vangiezen.nl