Een zinvol en nuttig bezoek aan het AZC. | Foto: pr.
Een zinvol en nuttig bezoek aan het AZC. | Foto: pr. Foto: pr

Wijkraden op bezoek bij AZC

Ontmoeten n De leden van de gezamenlijke wijkraden (Katwijk, Rijnsburg en Valkenburg ) hebben vorige week vrijdagmiddag een bezoek gebracht aan het AZC in Katwijk.

Door de locatiemanager Marijke Klaassens en haar collega's werd uitleg gegeven over de werkwijze van de COA (Centraal Orgaan opvang Asielzoekers) en de situatie van de tijdelijke bewoners en gebouwen van de AZC locatie aan de 1e Mientlaan. Het houden aan de wet en regelgeving én de zorg voor de tijdelijke bewoners gedurende een onzekere periode vraagt van een ieder heel veel. Het bezoek werd afgesloten met een rondleiding over het terrein en kon in de gebouwen een kijkje genomen worden. Een bezoek dat als zinvol en nuttig werd ervaren.


Kom naar de Vrouwendag

Tripodia n 'Een heerlijke dag vol Bijbelstudies, workshops, ontspanning en ontmoeting: dat is de Vrouwendag in Tripodia, Katwijk.

Dit jaar heeft u op 11 en 18 maart opnieuw de kans om dit evenement bij te wonen. Sprekers Wim Grandia en Carianne Ros gaan dan in op het thema 'Zie je het al? Kosten zijn 25 euro p.p., inclusief lunch. Opgeven en meer informatie via www.vrouwendagtripodia.nl