Rosalie van der Burg houdt zaterdag open huis in haar vernieuwde salon. | Foto: Esther Luijk
Rosalie van der Burg houdt zaterdag open huis in haar vernieuwde salon. | Foto: Esther Luijk Foto: Cor de Mooy

Huidinstituut Rosalie viert 15 jaar bestaan in vernieuwde salon

n Zaterdag open dag met diverse demonstraties

Jubileum n Er is veel veranderd in de laatste jaren, volgens eigenaresse Rosalie van der Burg. Niet alleen is de naam en de locatie van het huidige Huidinstituut Rosalie veranderd, ook kreeg de salon onlangs nog een grondige metamorfose. De salon was twee weken dicht, maar deze week viert Rosalie het vijftienjarig bestaan van haar bedrijf met een feestelijke heropening en open dag van haar salon.

Rosalie is blij met het nieuwe uiterlijk van haar salon: "We hebben flink verbouwd een paar weken geleden. We bleven groeien en we hadden er de ruimte voor, dus waarom niet? Er zijn nu twee behandelruimtes en een workshopruimte. Een groot voordeel is dat we nu twee klanten tegelijk kunnen ontvangen, in plaats van een."
Voor meer klanten zijn ook meer medewerkers nodig.

Sinds kort heeft Rosalie daarom versterking gekregen van schoonheidsspecialiste Peggy Chin-Chan-Sen. Ze is enthousiast over haar nieuwe baan: "Samen weten we meer dan alleen. We bundelen onze krachten en kennis en kunnen op die manier mensen op verschillende manieren behandelen en coachen."
"Coachen is ook een belangrijk onderdeel van ons werk", voegt Rosalie daar aan toe. "Naast de huid verbeteren, proberen we de mensen ook te coachen, zodat ze ook thuis de huid goed blijven verzorgen."

Rosalie probeert zich te onderscheiden van andere beautysalons door de tijd te nemen voor haar klanten. "We hebben passie voor het vak en dragen dit uit door iedereen die hier komt klantgericht te behandelen. Buiten het feit dat we hier de huid mooi maken, proberen we de klanten ook een moment van ontspanning te geven. Ze mogen hier echt even tot rust komen."
Ook een hoog kennisniveau vindt de onderneemster belangrijk. "We blijven trainingen volgen en onze kennis bijspijkeren. Er wordt steeds meer bekend op huidgebied en het is belangrijk dat we op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen." Ook heeft Rosalie de nieuwste snufjes op het gebied van techniek in huis. "We hebben bijvoorbeeld het LOOkX Anti-ageing LED Mask in de salon, wat je huid verbetert door middel van LED-licht. Tijdens de open dag geven we hier een demonstratie van."
Geïnteresseerden kunnen zaterdag 18 februari van 13.00 tot 16.00 uur Huidinstituut Rosalie bekijken op Katwijkerbroek 19 en demonstraties en behandelingen bijwonen.