Een prachtige tocht door de bollenstreek. | Foto: pr.
Een prachtige tocht door de bollenstreek. | Foto: pr. Foto: pr

Bloementoertocht met scootmobielen

Gratis n Stichting De Bloemenslinger organiseert op dinsdag 25 april a.s. voor de achtste maal de Scootmobielen Bloementoertocht. Iedereen die gebruik maakt van een scootmobiel kan weer aan de tocht van ongeveer 25 km, meanderend als een bloemenslinger tussen de bollenvelden, deelnemen.

Ondanks dat het weer vorig jaar Bar en Boos was, is de organisatie weer vol enthousiasme bezig met de voorbereidingen: een bloemrijke mooie route, de "wegenwacht" van Welzorg voor pech onderweg, verkeersregelaars, bezemwagens, EHBO, ADL hulp, Catering, enz. enz. We rekenen dit jaar op prachtig weer en halen alles uit de kast om er weer een groot succes van te maken.

Opnieuw is de organisatie er, dankzij de medewerking van vele sponsoren, in geslaagd dit evenement voor alle deelnemers gratis te organiseren. Dat geldt voor het gratis een avond van te voren ophalen en 's avonds ook weer terugbrengen van de scootmobielen als je buiten Noordwijkerhout maar wel binnen de Bollenstreek woont. Maar dat geldt ook voor een lunch tussen de middag en een tussenstop met fris, koffie of thee.

Aanmelden om gratis mee te mogen rijden kan vanaf vandaag. Via Jaap Walen (tel: 06 538 372 62) of via het aanmeldformulier op de website van de stichting: www.debloemenslinger.nl.
Maar snel handelen, want vol = vol. Uit veiligheidsoverwegingen heeft de organisatie een maximum van 150 deelnemers gesteld.