Leen de Best, voorzitter K&O. | Foto: pr.
Leen de Best, voorzitter K&O. | Foto: pr. Foto: pr

Jubileumconcert K&O met wereldmuziek Kampa Kampa

Vervolg artikel hierboven.

Mensen die het fijn vinden om zich voor de Katwijkse gemeenschap in te zetten. Door een gemeentelijke subsidie worden de vaste kosten, zoals de personeelskosten en huisvesting, afgedekt. 'Door die subsidie kunnen we de cursuskosten laag houden. Iedereen moet kunnen deelnemen en er is een mogelijkheid om individueel subsidie aan te vragen bij de gemeente Katwijk. Voor alle activiteiten geldt: 'Op is op. We moeten steeds vaker nee verkopen.'

In de week van 4 tot 11 februari houdt K&O haar Jubileumweek. Een week waar eigenlijk niet K&O Katwijk in het zonnetje staat, maar K&O de inwoners van Katwijk in het zonnetje zet. In de jubileumfolder staan tal van, soms gratis, activiteiten aangeboden door een jarig K&O aan de burgers van Katwijk. Maar ook nu geldt weer: Op is op.

Wereldmuziek

Dina Verheyden (zang, klarinet), Roel François (gitaar) en Richard de Waardt (accordeon), Rik Lenaerts (contrabas) vormen samen Kampa Kampa.

Vier muzikanten met verschillende achtergronden vonden elkaar in hun liefde voor muziek. Drie Vlamingen en een Rotterdammer. Het samenspel van gitaar, accordeon, contrabas, klarinet en zang klinkt aangenaam fris, verrassend compleet en rijkelijk in balans.

Kampa Kampa! is een kwartet met een eigenzinnig geluid. Ze brengen muziek die swingt, ontroert, beweegt en leeft. Op geheel eigen wijze geven ze vorm aan Argentijnse tango's, Franse chansons, zuidelijke ritmes en verhalende luisterliedjes. Eigen werk wordt afgewisseld met interpretaties van bekende en minder bekende muziek uit vele windstreken.

Vanwege het 40-jarig bestaan biedt K&O dit concert aan tegen de sterk gereduceerde prijs van €7,-inclusief een traktatie. Kaarten voor dit concert in 't Zandgat, E.A. Borgerstraat 58 op zaterdag 4 februari, kunt u bestellen via www.kenokatwijk.nl, aan het kantoor van K&O Katwijk aan de Sluisweg 16 of telefonisch reserveren op 071 4016400 (van maandag t/m vrijdag tussen 9.00 en 13.00 uur).

Formatie Kampa Kampa. | Foto: pr.