Afbeelding
Foto: pr

Tv-persoonlijkheid Wim Grandia spreekt op Vrouwendag Tripodia

Aanmelden n Hij is bekend van Ronduit en de EO Jongerendag: Wim Grandia. Dit voorjaar is hij een van de sprekers op de vrouwendagen in Tripodia.

"We zijn dolblij dat we Wim bereid hebben gevonden te spreken," vertelt Leontine van Dijk, een van de organisatoren. "Hij is heel toegankelijk en heeft een frisse manier van doen, maar gaat met zijn boodschap wel altijd de diepte in."

Al vele jaren worden er door een team uit Katwijk en Rijnsburg vrouwendagen georganiseerd, de laatste keren in Tripodia. "Het concept staat min of meer vast," legt Van Dijk uit. "'s Morgens zijn er twee sprekers die het thema ieder op hun eigen manier benaderen en toepassen. Na de lunch zijn er workshops, waarvoor de vrouwen zich aan het begin van de dag kunnen opgeven. Die verschillen ieder jaar, afhankelijk van het thema waar we voor gekozen hebben. Er kan bijvoorbeeld gedanst of gezongen worden, of iets creatiefs worden gemaakt. Maar er zijn ook vrouwen die liever vragen aan de sprekers stellen of naar een boekbespreking gaan. Het is ook niet zo gek dat er met 400 vrouwen per zaterdag veel verschillende types bij zitten. Dat is juist een van de redenen dat het altijd zo'n feest is."

Het thema dit jaar is 'Zie je het al?' Naast Wim Grandia zal spreekster en christentherapeut Carianne Ros haar tanden zetten in dat onderwerp. De vrouwendagen zijn dit jaar op 11 en 18 maart. Opgeven kan via www.vrouwendagtripodia.nl