Volkskerstzang in de Nieuwe Kerk

kerstzang n De Evangelisatiecommissie van de Hervormde Gemeente houdt op zaterdag 23 december een samenkomst in de Nieuwe Kerk aan de Voorstraat, ter voorbereiding van het Kerstfeest. Het thema is 'Het kind en zijn leger'.

De overdenking wordt verzorgd door ds. J. Geene. De liturg is dhr. E.J. Bergman. Muzikale medewerking verlenen Jaap van Rijn, op het van der Heuvelorgel, het Katwijks Christelijk mannenkoor Jubilate o.l.v. Aldert Fuldner en de sopraan Jacomina van der Plas- Vooijs.

De aanvang is om 20.00 uur, maar vanaf 19.45 uur worden er kerstliederen gezongen. De kerkdeuren gaan om 19.00 uur open.


Kerstmarkt bij de Dorpskerk

Markt n Op vrijdag 22 december, van 17.00 tot 21.00 uur, wordt er door de Hervormde Gemeente Katwijk a/d Rijn al weer voor het 4e jaar een kerstmarkt georganiseerd. Deze vindt plaats op het plein voor de Dorpskerk en in het Dorpshuis.

Er zijn weer vele gezellige activiteiten. De jeugd kan zich o.a. vermaken op de schaatsbaan. Dit glijplezier is elk jaar weer een succes. Voor schaatsen wordt gezorgd. Verder zijn er nog diverse andere activiteiten voor jong en oud. Er wordt uiteraard ook goed voor de inwendige mens gezorgd: eigen gemaakte snert, warme choco en glühwein, zelfgemaakte taarten en nog vele andere lekkernijen. Vergeet vooral ook de versgebakken kibbeling niet. Op de markt worden o.a. kerststukjes verkocht. Men kan ook zelf aan de slag in een workshop kerststukjes maken.


Kerstbingo

bingo n Op vrijdag 22 december houdt de Supportersvereniging V.V. Katwijk weer een kerstbingo voor haar leden en hun introducés. Er zijn weer leuke prijzen te winnen, waaronder diverse kerstpakketten. Men is vanaf 20.00 uur welkom in de kantine van V.V. Katwijk. De bingo begint om 20.30 uur. Uiteraard is de keuken open voor een hapje en een drankje.