Lichtjesmarkt

kerstmarkt n Op vrijdag 22 december houdt Oranjevereniging Katwijk aan den Rijn weer een oergezellige Lichtjesmarkt op de Turfmarkt.

Van 16.00 tot 23.00 uur zal er weer van alles te beleven zijn rondom De Roskam. Een markt met allerlei koopwaar zal de basis zijn maar daarnaast kan men zich warmen bij de vuurplaatsen, is er van alles te eten en uiteraard is De Roskam open voor een drankje. Het rad van avontuur zal draaien, er is een levende kerststal, de kerstman heeft heerlijke glühwein en de kinderen kunnen kerststukjes maken.
Vanuit de muziektent zullen verschillende muziekgezelschappen waaronder DVS, Kattuks Volk en We ben d'r zorgdragen voor prachtige kerstmuziek.
Op de markt vind u onder andere een glasblazer, een glas graveerder een boter babbelaarbakker, een houtdraaier, een kniepertjesbakker, een kerstkaarsenmaker, een mandenmaker, een kantklosser er wordt een heerlijk visje gebakken op een houtvuurtje. De Wijkraad van Katwijk aan den Rijn deelt gratis kerststerren uit, er is een kraam met bloemen en kerststrikken en nog veel meer.


Tafeltennis kersttoernooi

TTVR n In de kerstvakantie organiseert Tafeltennisvereniging Rijnsoever een leuk scholierentoernooi voor kinderen uit de gemeente Katwijk.

Het toernooi voor basisschool leerlingen bestaat uit voorrondes en een finaledag. Voor de groepen 5 t/m 8 zijn de voorrondes op woensdag 27 december. De finale is de volgende dag. We beginnen om 9.30 uur, maar zorg dat je minimaal een kwartier van tevoren aanwezig bent. Om ongeveer 13.30 uur zijn we klaar.

Aanmelden kan door een mail met naam en leeftijd te sturen naar eline@ttvrijnsoever.nl Voor kinderen uit groep 3/4 is er een spelletjesmiddag op 28 december vanaf 14.00 uur.