Laatste krant van het jaar 2017

redactie n Hier voor u ligt de laatste reguliere krant van 2017. Het was een veelbewogen jaar. Op het wereldtoneel, maar ook lokaal is er weer het nodige gebeurd.

Volgende week neemt de Katwijk Speciaal, samen met de collega's van de Katwijksche Post en De Rijnsburger u mee door een jaar in vogelvlucht middels het traditionele jaaroverzicht. De eerstvolgende 'gewone' Katwijk Speciaal verschijnt weer op woensdag 3 januari.

Het team achter de Katwijk Speciaal wenst u en de uwen gezegende kerstdagen en een nieuwsrijk en voorspoedig 2018 toe.


Kerstfair op de Groen van Prinstererschool

markt n Op woensdag 20 december houdt de Groen van Prinstererschool een kerstfair. Gezellige kerstlichtjes, kraampjes en nog meer gezelligheid op het schoolplein. De opbrengst van de fair gaat naar het opknappen van het schoolplein, want daar is het plein nodig aan toe. Ook gaat er een deel naar Youth for Gambia. Er zijn een Rad van Avontuur, spelletjes voor de kinderen, eten, drinken en nog veel meer. Iedereen is welkom aan de Piet Heinlaan. De middag begint om 16.00 uur en zal om 19.00 uur afgelopen zijn.


Kerstnachtdienst

Ontmoetingskerk n Iedereen is welkom op 24 december tijdens de kerstnachtdienst in de Ontmoetingskerk, Nieuwe Duinweg 64. Aan deze dienst zal het Rijnstreekkoor o.l.v. Jan Verhoef haar medewerking verlenen. De dienst wordt geleid door dhr. M. van der Linden. Het thema is 'Welkom in de lichtkring'. De dienst begint om 21.30 uur.