Koning van de Vrede

Kerstviering n Woensdagavond 20 december houdt wijkgemeente Rehoboth een kerstviering in het Maranatha Centrum aan de Poolster.

Na ontvangst met koffie en thee wordt tijdens het eerste deel van de avond stilgestaan bij het thema 'Koning van de Vrede' met toepasselijke Bijbellezingen, mooie kerstliederen en een overdenking door ds. Heikoop. Verder is er muzikale medewerking van Floor van Rijn, Alida van Duyvenvoorde en Willemijn Dijkdrent.
Het tweede deel van de avond staat in het teken van gezellig samenzijn met een hapje en drankje. Tevens is er, voor wie dat leuk vindt, de mogelijkheid om nog iets moois voor Kerst te maken. Voor zichzelf of voor iemand anders.
De kerstviering begint om 19.30 uur, de deur is open vanaf 19.00 uur. Iedereen is welkom.


Kerstmarkt in Kleine Joannes

markt n Zondag 17 december vanaf 10.30 uur houdt de werkgroep Zuiderkruis in 'de kleine Joannes' aan de Kerkstraat 68 de jaarlijkse kerstmarkt.

Binnen wacht een heerlijk bakje koffie of thee, vergezeld van een stuk zelfgebakken taart of cake. Vervolgens kan menu gezellig snuffelen tussen de vele met liefde gemaakte kerststukken, -versieringen en cadeauartikelen. Er zijn zowel dingen voor de kleine als voor de grotere beurs te koop. De hele opbrengst van deze kerstmarkt gaat naar het nieuwe schoolboekenproject in Malawi van de werkgroep Zuiderkruis.

Behalve spulletjes kopen, kunt u ook spulletjes winnen. Voor slechts € 0,50 per lootje, kunt u al een gokje wagen. Alle te winnen prijzen zijn vanuit winkeliers, inwoners en organisaties aan de werkgroep geschonken. Voor de kinderen is er voor € 0,50 ook weer iets leuks te doen.