Feestdagen en verslaving

Brugavond n De Brug Midden-Nederland organiseert op maandag 18 december een thema-avond over 'Feestdagen en verslaving' voor ouders, partners en overige familieleden van (ex-)verslaafden. De toegang is gratis. De avond wordt gehouden in de accommodatie aan de Schaepmanstraat 1.

Er zal worden gesproken door Rianne Krüger, hulpverlener bij De Brug Midden-Nederland.

De feestdagen kunnen extra spanning met zich meebrengen als het gaat om verslaving. Het zou heel fijn zijn om met elkaar te ontspannen, feest te vieren en even niet met de verslaving bezig te zijn. Tijdens deze avond krijgt men handvatten om de feestdagen zo fijn mogelijk te beleven en toch bijvoorbeeld duidelijk grenzen te stellen, goede communicatie vooraf aan te gaan etc.

Om 19.30 uur is er koffie en thee en het programma duurt van 19.45 tot 21.30 uur. Vooraf aanmelden op prijs gesteld via De Brug, tel. 4033733 of via info@debrughelpt.nl


Unicef wenskaarten

kaartenactie n De winter staat weer voor de deur. De tijd van sfeer, gezelligheid en samenzijn. De verwarming wat hoger en met een warme deken en iets te drinken op de bank. Dat is heel anders voor 1,5 miljoen Syrische kinderen. Winterkou bedreigt de kwetsbare gezondheid van deze kinderen. De koude dagen en nachten moeten zij doorbrengen in tenten of in kapotgeschoten huizen. Verwarming en warme kleding hebben ze niet. Alles moesten ze achterlaten om die gevaarlijke plaatsen te ontvluchten. Warmte helpt deze kinderen misschien de wintermaanden door te komen. UNICEF trekt zich het lot van deze kinderen en zo velen anderen aan. Meehelpen kan door wenskaarten te kopen. Hiervoor kan men terecht bij Hanny Ouwehand-Bijl, Ankerplaats 154, tel. 4027357.