Kerstwandeling en Sing-in

wandeling n Jong en oud kan op zaterdag 16 december genieten van de kerstwandeling. Wederom heeft de organisatie van Stichting PIEK gekozen voor het Ridderbos achter het gemeentehuis. De wandeling is van 17.00 tot 19.00 uur. Aansluitend is er een Sing-in.

Het Ridderbos bevindt zich aan de Nieuwe Duinweg, nabij het Katwijkse gemeentehuis. Het terrein biedt een prachtig decor voor verschillende sketches die op de route te zien zijn. De eerste wandelgroep vertrekt om 17.00 uur en de laatste groep vertrekt om 19.00 uur. Een wandeling duurt ongeveer 15 minuten. Wanneer het erg druk is, kan het zijn dat het wat langer duurt.

De wandeling start ter hoogte van de Duinoordweg (ingang vanaf Zeeweg) en eindigt in het kerstdorp achter het gemeentehuis. Daar kan men volop genieten van prachtige kerstliederen, de gezellige sfeer en heerlijke warme chocolademelk. Aanwezig zijn onder andere Chr. boekhandel 'Het Baken' & 'Huis&zo'. Ook voor de kinderen is er weer genoeg te beleven.

Aansluitend is er in het kerstdorp een Sing-in. Onder begeleiding worden bekende kerstliederen ten gehore gebracht om zo de kerstwandeling op een mooie manier met elkaar af te sluiten.

De kerstwandeling is gratis, wel wordt er een collecte gehouden om de onkosten te dekken. De organisatie adviseert bezoekers zoveel mogelijk op de fiets naar de kerstwandeling te komen en deze voor het gemeentehuis te parkeren (aan de kant van de Zeeweg). Door dan langs de Zeeweg richting de Duinoordweg te lopen, komt men bij de start van de Kerstwandeling. Bezoekers die met de auto komen kunnen parkeren op het marktplein, het parkeerterrein nabij de Triumfatorkerk of bij sporthal Cleijn Duin. Meer informatie: www.stichtingpiek.nl