Gezocht: jonge sterren voor nieuw theaterproject

theater n In december start Welzijnskwartier een nieuw theaterproject. Onder leiding van een professionele regisseuse gaan spelers hun eigen voorstelling maken. Benieuwd wat we gaan doen? Kom dan op 18 december om 19.30 uur naar de kennismaking in Huize Callao.

Ben jij minstens 14 jaar oud en wil jij jouw theatertalent de wereld laten zien? In samenwerking met jongeren, een theatermaakster en medewerkers van het Welzijnskwartier wordt er een supergaaf theaterstuk neergezet. Het project is een proces waarin jongeren samenkomen, het bewustzijn wordt vergroot en talenten worden ontdekt en ontwikkelt. Jongeren vanaf 14 jaar met dans-, zang-, rap- en acteertalent kunnen shinen op het podium.

Liever achter de schermen bezig? Je bent ook van harte welkom wanneer jij liever aan de slag gaat met het decor, licht en muziek! De repetities vinden wekelijks plaats op maandagavond van 19:30-21:30 uur en de uitvoering is in mei 2018.

Spreekt dit jou aan of heb je vragen? Mail dan naar aniquevanderklaauw@welzijnskwartier.nl. Wees er snel bij, want er is maar plek voor maximaal 20 deelnemers.


Talencursussen bij K&O

vakantie n In januari starten er vakantiecursussen Frans, Italiaans en Spaans bij K & O Katwijk.

Gaat u deze zomer op vakantie naar Frankrijk, Italië of Spanje en wilt u voor de vakantie uw taal kennis opfrissen? Dan is deze korte taalcursus echt iets voor u.

U leert zich te redden in de meest voorkomende situaties zoals: kennismaken, de weg vragen, iets bestellen in bijvoorbeeld een restaurant enz.

Start vakantiecursussen:

Frans: maandag 22 januari, Italiaans: woensdag 17 januari, Spaans: woensdag 24 januari

Kosten: 12 lessen voor € 70,--

Inschrijven via de website: www.kenokatwijk.nl

Info: K & O aan de Sluisweg 16, te Katwijk tel.071-4016 400 op werkdagen van 9.00-13.00 uur.