Themabijeenkomst Alzheimer café

bijeenkomst n Op woensdag 13 december vindt een bijeenkomst van het Alzheimer Café plaats in dienstencentrum Zwanenburg..

Amy op de Weegh en Bart de Haas, werkzaam op een opleiding voor verpleegkunde, nemen de bezoekers deze avond mee in de belevingswereld van iemand met dementie.

Dementie zorgt voor een veranderende belevingswereld bij de patiënt. Om toch met elkaar in contact te blijven is het nuttig om je als naaste te verdiepen in hun belevingswereld. Deze avond wordt men meegenomen in die wereld van een persoon met dementie leert men te kijken door hun ogen.

Alzheimer Café Katwijk is een ontmoetingspunt voor patiënten, familieleden, vrijwilligers. hulpverleners en overige belangstellenden die meer willen weten over leven met dementie. Het Alzheimer Café Katwijk is een samenwerkingsverband tussen Curadomi, DSV, GGZ Rivierduinen, Topaz, Welzijnskwartier, Marente en Alzheimer Nederland.

Inloop vanaf 19.00 uur. Start programma 19.30 uur. De bijeenkomst eindigt tussen 21.15 en 21.30 uur. Aanmelden is niet nodig en de toegang is gratis.


Galerie BeeldSchoon te gast in het DunaAtelier

expositie n Van 9 t/m 24 december exposeren leden van de reizende Galerie BeeldSchoon in het Katwijkse DunaAtelier

Galerie Beeld? choon bestaat op het ogenblik uit 35 leden zowel professionele als amateurkunstenaars. Regelmatig tonen zij hun werk op verschillende locaties.

Aan de expositie in het DunaAtelier in Katwijk doen 15 leden van Galerie BeeldSchoon mee. Er zijn zowel schilderijen als beelden te zien. De diversiteit van het aanbod maakt het voor iedereen interessant om een kijkje te gaan nemen.

Openingstijden DunaAtelier: woensdag tot en met zondag van 14.00 -18.00 uur en donderdag van 14.00 - 21.00 uur.