Andreas koffieochtend

bijbelquiz n In het 'Kerkhaventje' is op dinsdag 12 december een advents-koffieochtend.

Als spreekster is Miep van der Woude uitgenodigd. Zij was tot een paar jaar geleden pastor in verpleeghuis De Wilbert. Onder haar leiding is er een bijbelquiz. Daaraan zijn leuke prijsjes verbonden. Muzikale medewerking wordt verleend door zanggroep Immanuel.
Ook worden er, naast schriftlezing en gebed, enkele adventsliederen met elkaar gezongen.
De collecte is bestemd voor de soepbus van het Leger des Heils. Van dat geld worden warme sokken, handschoenen, mutsen enz. gekocht, voor als de kou toeslaat De dak- en thuislozen hebben naast warme soep, daar dan ook dringend behoefte aan.
Het programma begint om 9.30 uur en duurt tot 11.30 uur. Inloop vanaf 9.15 uur met koffie en thee.


Kerststukjes maken

creatief n Op woensdagavond 13 december kunt u mooie kerststukjes maken in ons wijkgebouw, onder deskundige leiding. De kosten bedragen 25 euro per persoon. Inlichtingen en opgave voor deelname bij mw. Van der Plas, tel. 06-29134686.


Bingo in Molenwijk

kerstbingo n Wijkvereniging Molenwijk-Katwijk/Rijn organiseert op vrijdag 8 december kerstbingo. Er zijn mooie prijzen te winnen. Ook is er weer een loterij en niet te vergeten een superronde. Er wordt begonnen om 20.15 uur en de zaal is open om 19.00 uur. Wijkgebouw "de Wiek'', Fresiastraat 19. Onder 18 jaar geen toegang.

Er is een kinderbingo op zaterdag 9 december. Begonnen wordt om 14.00 uur en de zaal is open om 13.30 uur.