Zingend geloven

zangavond n Op woensdagavond 6 december 2017 is er in de grote zaal van de Ichthuskerk weer 'Zingend geloven'.

Op de liturgie staan bekende geestelijke liederen, uit o.a. de bundels van Joh. de Heer en Opwekking.Iedereen is welkom. De avond begint om 20.00 uur en duurt tot ongeveer 21.45 uur. Thema's zijn, (ver)wachten en Vader van liefde.


Sinterklaasbingo bij DVS

bingo n Op vrijdagavond 1 december organiseert de Chr. Muziekvereniging Door Vriendschap Sterk een Sinterklaasbingo in haar clubgebouw.

Speel mee en maak kans op één van de vele mooie prijzen, zoals cadeau- en dinerbonnen en win de jackpot. DVS zorgt voor de koffie, thee en wat lekkers om op te knabbelen. De zaal is open om 19.30 uur en de avond begint om 20.00 uur. Iedereen vanaf 16 jaar is welkom.


Vrouwenochtend

Koffie n Alle vrouwen zijn welkom tijdens de vrouwenochtend van wijkgemeente Maranatha op donderdag 7 december.

Het programma duurt van 9.30 tot 11.30 uur. In het eerste gedeelte is er een inleiding, met als onderwerp 'Wie wat bewaart, heeft wat'. Na de pauze wordt er iets creatiefs gemaakt. Er is oppas aanwezig. De kosten bedragen € 10,00.
Graag opgeven kan t/m vrijdag 1 december via vrouwenochtendmaranatha@hotmail.com of 06-12974989 (tussen 19.00 en 21000 uur).


Praiseavond Pniëlkerk

praise n In de Pniëlkerk aan de Hoorneslaan wordt zaterdag 2 december onder leiding van de Bethelband weer een Praiseavond houden. Het thema is 'Jezus, het levende Woord'.

Het oude verbond (testament) richt zich op de komst van het Levende Woord (Jezus) om de mensheid te redden van de ondergang en het Nieuwe (testament) verbond is onder ons en volbracht.

Inloop met koffie is vanaf 19.30 uur; om 20.00 uur wordt begonnen.