Kom en Prijsdienst in de Dorpskerk

genade n Op zondag 26 november om 18:30 uur vindt de maandelijkse Kom en Prijsdienst in de Dorpskerk plaats.

Deze bijzondere dienst zal geleid worden door ds. Vreugdenhil-Mijnarends. In aansluiting op de herdenking van 500-jarige Reformatie zal zij een meditatie houden over het feit dat we niet leven uit schuld(gevoel) maar uit genade. Als thema voor deze Kom en Prijsdienst is dan ook gekozen voor 'Sola gratia', genade alleen. Hier voor gaat de bijbel open bij Mattheüs 20 : 1-16.
De muzikale leiding voor deze Kom en Prijsdienst is in handen van Cees Wassenaar en hij wordt begeleid door Hugo Schaap (zang) en Gijs van der Plas (basgitaar).


Ochtend NVVH Vrouwennetwerk

taal n Monique Kromhout en Janine Dubbeldam, Dubbeltaal, zijn de sprekers op 28 november bij de NVVH Vrouwennetwerk. Zij geven zelf taalles aan Nieuwe Nederlanders en daarnaast cursussen aan de vrijwilligers van het Taalhuis en het Welzijnskwartier.

De ochtendbijeenkomsten van Koninklijke NVVH-Vrouwennetwerk Katwijk, zijn elke tweede en vierde dinsdag van de maand van 9.30 tot 11.30 uur in de Trawlerzaal van Tripodia, Hoornesplein 155. De koffie/thee staat vanaf 9.00 uur klaar.


Benefietavond in Ankerkerk

zangavond n Op zaterdag 25 november wordt er een benefietavond gehouden in de Bethelkerk aan het Duinrustplein waarin er samen psalmen en geestelijke liederen worden gezongen o.l.v. Hugo van der Meij en Geraldine van Hell (dwarsfluit). Ook worden er prachtige intermezzo's gespeeld.

Deze avond gaat uit van werkgroep Connected, onder stichting Coen. Vanuit werkgroep Connected hopen Mark en Tessa met 7 andere jongeren vrijwilligerswerk te bieden aan eenzame en kansarme ouderen en (wees)kinderen in Oradea, Roemenië.
De avond start 19.30 in de Bethelkerk te Katwijk.iedereen is hartelijk welkom.


Kaartverkoop Matthäus Passion gestart

hallelujah n Het moet nog Kerst worden maar de verkoop van de kaarten voor de Matthäus Passion op 23 maart is reeds gestart. Een mooi Sint- of kerstcadeau!

De uitvoering van de Matthäus Passion is voor velen een jaarlijks terugkerend hoogtepunt. Wees er snel bij want de laatste jaren waren de uitvoeringen volledig uitverkocht. Op www.cokhallelujah.nl staat alle informatie en zijn de kaarten online te bestellen.