Collecteweek Huntington

opbrengst n Van 23 tot en met 27 oktober zijn in de gemeente Katwijk bijna 100 vrijwillige collectanten de straten in gegaan om geld in te zamelen voor de ziekte van Huntington. De opbrengst van deze collecte bedroeg het onwaarschijnlijk hoge bedrag van €13.192,01. Dit bedrag gaat voor 100% naar onderzoek voor een geneesmiddel.

Grote dank voor alle gulle giften die zijn gegeven, de mooie verhalen die zijn gedeeld en grote dank aan alle collectanten. Zonder hen had dit prachtige resultaat nooit kunnen worden gerealiseerd.

Wie de collectant gemist heeft, maar wel alsnog wil doneren dan kan dat doen via www.campagneteamhuntington.nl of sms 'CTH1', 'CTH2' of 'CTH3' naar 4333 voor een eenmalige donatie van €1, €2 of €3.


EasyPark nu ook in Katwijk

parkeer-app n Inwoners van Katwijk kunnen voortaan snel en eenvoudig parkeren met EasyPark, de grootste mobiele parkeerapp van Europa.

Voor de introductie in Nederland in september was EasyPark al te gebruiken in bijna zeshonderd steden in tien andere landen, waaronder Duitsland, Frankrijk, Italië, Oostenrijk en Spanje. Daarmee heeft de app de grootste dekking in Europa. De EasyPark-app is in Nederland verkrijgbaar voor iOS- en Android-toestellen.
EasyPark is beschikbaar in de App Store en Google Play. Registratie is gratis.


Leerhuis met opperrabbijn Jacobs

israël n De landelijke werkgroep Vanuit Jeruzalem organiseert komende weken nog drie leerhuisavonden in Katwijk over het thema: 'Onopgeefbaar verbonden met Israël'.

Deze avonden zijn op: woensdag 22 november: Door het verbond met Jeruzalem met opperrabbijn Binyomin Jacobs; woensdag 29 november: Door de geloofspraktijk met rabbijn Menno ten Brink, Amsterdam; woensdag 6 december: Door de heilsgeschiedenis met ds. Kees Kant van de Vredeskerk. Er is na de pauze gelegenheid tot het stellen van vragen. Het Protestants Leerhuis is vrij toegankelijk en begint om 20.00 uur in de grote zaal van de Vredeskerk, Baljuwplein 1. Er is een collecte voor de onkosten.