Jan Haasnoot nodigt u uit voor het open huis op 25 november. | Foto: Piet van Kampen
Jan Haasnoot nodigt u uit voor het open huis op 25 november. | Foto: Piet van Kampen Foto: Piet van Kampen

Haasnoot Wonen krijgt metamorfose

n Meer ruimte, overzicht en eigentijds ingericht

interieurspecialist n Het markante pand aan de Voorstraat dat decennia geleden nog een postkantoor was en nadien door Haasnoot Wonen werd betrokken, heeft onlangs een geweldige metamorfose ondergaan. Eigenaar Jan Haasnoot: 'Ik ben blij dat ik het gedaan heb' zegt hij met een knipoog naar de volgende generatie. De zaak die volgend jaar 80 jaar bestaat is een echt familiebedrijf.

Door Piet van Kampen

In zes weken tijd waarin het met een beetje improviseren lukte om de winkel toch open te houden is het pand van binnen zowel beneden als op de eerste etage volledig gestript.

Wanden, vloeren, plafond en verlichting (duurzame ledverlichting) zijn geheel vernieuwd. Er is een stuk magazijnruimte bij de winkel getrokken waardoor de verkoopruimte groter is geworden. Haasnoot kon zich op deze wijze uitleven om alles opnieuw en overzichtelijk in te richten.

'Het is geworden zoals ik het in mijn hoofd had' glimlacht de ondernemer met gepaste trots. Hij toont de aparte studio's waarin de concepten glossy, landelijk en industrieel de klant een duidelijke indruk geven hoe meubilair, vloerbedekking en wanden één geheel vormen. In het midden van de zaak is het eiland met woontextiel, tapijt en behang gesitueerd. Een aparte en overzichtelijke 'vloerenhoek' zoals Haasnoot het noemt, biedt een scala aan mogelijkheden voor een juiste keuze.

Een speciale wand met raambedekking maakt de collectie voor het inrichten van de woning compleet. Voor de finishing touch in de woonkamer bieden de Riverdale Inspiration accessoires talloze mogelijkheden die op de eerste etage zijn uitgestald. 'Wonen is sfeer en emotie' is de visie van de ondernemer die zijn bedrijf up-to-date heeft heringericht. Zijn woorden zijn vertaald in de sfeer die de winkel uitademt.

Service

Het bedrijf heeft een reputatie opgebouwd met haar goede service. Deze is ook in de vernieuwde zaak terug te vinden.

Een sfeervolle, met huiskamer gevoel ingerichte koffiecorner biedt de klant de mogelijkheid om tijdens het verkoop- en adviesgesprek te genieten van een lekker kopje koffie. Er is ook aan een invalidentoilet op de begane grond gedacht.

Op zaterdag 25 november is er open huis van 14.00 tot 17.00 uur waar iedereen van harte welkom is en met een sapje en een hapje wordt verwend. Ook wordt er aan de kinderen gedacht. Bij deze bent u door een tevreden ondernemer uitgenodigd.

www.haasnootwonen.nl


Sint welkom in Katwijk aan den Rijn

Intocht n Ook dit jaar heeft de Oranjevereniging Katwijk aan den Rijn in samenwerking met verschillende verenigingen en instanties weer een schitterend programma georganiseerd voor de ontvangst van de kindervriend Sint Nicolaas.

De Sint heeft laten weten dat kinderen ook dit jaar weer een brief kunnen inleveren bij De Roskam. De goedheiligman zal dan zelf al deze brieven persoonlijk beantwoorden. Vergeet dus niet je adres op te schrijven!
Verder vinden de Sint en zijn pieten het leuk als alle kinderen verkleed komen als Sinterklaasjes en Zwarte Pietjes. Aan de ouders de vraag of ze deze dag de vlag uit willen hangen. Sinterklaas voelt zich dan helemaal zo welkom in Katwijk aan den Rijn.

Chocolademelk

Op zaterdag 25 november komt hij aan met pakjesboot 48 bij de Turfmark met wel 70 Zwarte Pieten. Er zijn dakpieten, acrobaatpieten, fietspieten, strooipieten en kadootjespieten. Natuurlijk is ook paardenpiet van de partij met Americo. Alle kinderen zijn met hun ouders, opa's en oma's vanaf 13.30 uur welkom op de Turfmarkt. Bij De Roskam wordt lekkere chocolademelk geschonken.
Na een muzikale show wordt de Sint welkom geheten in de muziektent, waarna hij met Americo in een feestelijke en muzikale optocht een rondrit door het dorp zal maken.

Programma

13.30 uur Gratis warme chocolademelk met speculaas bij De Roskam; 13.30 uur Muzikale show op de Turfmarkt; 14.00 uur Aankomst Pakjesboot 48; 14.15 uur Verwelkoming Sint Nicolaas in de muziektent; 14.30 uur Muzikale rondrit door het dorp; 15.30 uur Gezellig samenzijn met Sint Nicolaas in De Roskam.

Afbeelding