Afbeelding
Foto:

Dames RVV gaan hard onderuit tegen Sovicos

Volleybal n De volleybaldames van RVV konden het afgelopen zaterdag niet bolwerken tegen Sovicos. In de Boorsmazaal werd het 0-4 voor de dames uit Den Haag. En dat terwijl de Katwijksen tot zaterdag toch echt de fiere koploper waren in de eerste klasse.

RVV begon echter mat aan de wedstrijd en liep continu achter de feiten aan. Sovicos liep langzaam en RVV kon er niets tegenover stellen (16-25). De tweede set ging gelijk op tot 15-15, waarna het stabiele en sterk verdedigende Sovicos uitliep naar 18-23. RVV leek toen eindelijk wakker en knokte zich met een prima serviceserie terug tot 22-23. De thuisploeg ontbeerde daarna net een beetje geluk toen een een cruciale bal in het voordeel van Sovicos viel en de tweede set won (22-25).
Het lek leek bovenbij de Katwijkse dames. De zo goed aan het seizoen begonnen formatie van Ronald Verheij bouwde een knappe voorsprong van vier punten, maar Sovicos gaf geen krimp en sterk spelende Haagse dames kwamen door opnieuw goed verdedigend werk terug. Vanaf 15-15 kukte het niet meer bij RVV en was de winst voor Sovicos (17-25). Ook de laatste set was niet om over naar huis te schrijven vanuit katwijks perspectief. Door de pittige servicedruk van Sovicos kwamen de jonge meiden van RVV nauwelijks tot een fatsoenlijke aanvalen ook de laatste set was voor de bezoekers (17-25).
RVV is komend weekend vrij en speelt vrijdag 24 november uit tegen Timios 2. De wedstrijd in sporthal De Plataan in Boskoop begint om 19.30 uur.


Busreis naar Jong FC Groningen - Quick Boys

Supportersbus n Op zaterdag 18 november staat voor Quick Boys de twaalfde speelronde in de Derde Divisie op het programma. De blauwwitten zijn dan te gast op sportpark Corpus den Hoorn bij Jong FC Groningen.

Het eerste elftal kan de steun van de supporters heel goed gebruiken. Daarom organiseert de Supportersvereniging weer een gezellige busreis naar Groningen tegen een zeer voordelig tarief.
Wie je bij deze wedstrijd aanwezig wil zijn, kan gebruikmaken van het georganiseerd busvervoer. Geef je donderdag 16 november op in het clubhuis bij de bestuursleden van de Supportersvereniging. De kosten bedragen s€ 15,00 voor leden van de Supportersvereniging en € 17,50 voor niet-leden. Hier zit een lunchpakket bij inbegrepen.
De bussen vertrekken om 12.00 uur vanaf de Laan van Nieuw-Zuid. Voor een hapje en een drankje wordt gezorgd. Het meenemen van eigen (alcoholische) dranken is niet toegestaan.