Afbeelding
Foto:

In memoriam Boelhouwer van Wouwe

Burgemeester n Op dinsdag 7 november overleed op 78-jarige leeftijd de oud-burgemeester van Katwijk, Boelhouwer van Wouwe in zijn woonplaats Zevenbergen.

Voordat hij Katwijk's eerste burger werd bekleedde hij deze functie in Klundert en Hardinxveld-Giessendam. Na zijn ambtsperiode van 1995-2001 in Katwijk werd Van Wouwe in 2004 kort waarnemend burgemeester van Ridderkerk.

Het was een aimabele en geziene man die zich vaak tussen de mensen bevond. Regelmatig was hij bij voetbalwedstrijden een graag geziene gast. Als voorzitter van de gemeenteraad stond Van Wouwe bekend als een man die van efficiënt werken en vergaderen hield. Het hoogtepunt in zijn carrière was het bezoek van Koningin Beatrix en de koninklijke familie in Katwijk.

Gisteren werd Boelhouwer van Wouwe in Zevenbergen begraven. Hij laat een vrouw, twee zonen en een dochter achter.


Wijkmiddag Bethelwijk

Zending n Op donderdag 16 november is er weer een wijkmiddag van de Bethelwijk. Ds. Bosch houdt de meditatie en wil wat vertellen over het zendingswerk.

Dit keer gaat het niet over Cuba, maar over Costa Rica. Aan de hand van foto's kan men kennis maken met de mensen daar. Een land waar de natuur prachtig is maar ook een land waar Gods werk groeit.
Het programma begint om 14.30 uur. De zaal van de Pniëlkerk is open vanaf 14.00 uur.