Jochébed houdt verkoopdag

verkoping n Op woensdag 15 november houdt vrouwenvereniging Jochébed van 10.00 tot 16.00 uur haar jaarlijkse verkoopdag in het kerkelijk centrum Het Anker aan de Voorstraat,

Dit jaar zetten de dames zich in voor het project ´Boeren en Bedrijf´. Zij helpen de boerenvrouwen in Benin om een boerenbedrijf op te starten. Zij krijgen allen een startkapitaal van € 1000,00. Bij een goede opbrengst kunnen ze een deel van de oogst verkopen zodat ze zelf voor hun gezin kunnen zorgen.
Er is van alles te koop zoals zelfgemaakte handwerken en cadeautjes en bloemen en planten. Er wordt vis gebakken. Tevens is er een kleine rommelmarkt. Aan de kinderen is ook gedacht.


Opbrengst Huntington collecte

collecte n Van 23 tot en met 27 oktober zijn in de gemeente Katwijk bijna 100 vrijwillige collectanten de straten in gegaan om geld in te zamelen voor de ziekte van Huntington.

De opbrengst van deze collecte bedroeg het onwaarschijnlijk hoge bedrag van €13.192,01. Dit bedrag gaat voor 100% naar onderzoek voor een geneesmiddel. Grote dank voor alle gulle giften die zijn gegeven, de mooie verhalen die zijn gedeeld en grote dank aan alle collectanten. Zonder hen had dit prachtige resultaat nooit kunnen worden gerealiseerd. Mocht de collectant u gemist hebben maar u wilt alsnog een donatie doen dan kan dat: ga naar www.campagneteamhuntington.nl of sms 'CTH1', 'CTH2' of 'CTH3' naar 4333 voor een eenmalige donatie van €1, €2 of €3.


Folk in het Zandgat

folk n Red Herring heeft een voorkeur voor stampende Ierse en Britse folktunes, rauwe murderballads en high-speed Amerikaanse bluegrasstraditionals. Hierbij worden traditionals, covers en eigen werk met elkaar afgewisseld. En soms wordt er weleens besloten alleen hun instrumenten te laten horen en houdt Red Herring verder wijselijk haar mond.

Het folkconcert is in wijkgebouw 't Zandgat op zaterdag 25 november, aanvang 20.30 uur. Kaarten à € 12,- zijn te koop in 't Zandgat, E.A. Borgerstraat 58 op zaterdag 25 november of via www.kenokatwijk.nl enj K&O Katwijk, Sluisweg 16 (ma. t/m vr. tussen 09.00 en 13.00 uur).


Kindermiddag in de Hoornes

jeugdmiddag n De Jeugdgroep van de Wijkvereniging Hoornes-Rijnsoever houdt op zaterdag 18 november een middag voor de jeugd tussen 4 tot 14 jaar. De jeugdmiddag begint om 14.00 uur. Het wijkgebouw ligt aan de Van Houtenstraat 1.