Speelgoedbeurs in de Vredeskerk

verkoping n In de grote zaal van de Vredeskerk aan de Voorstraat is op zaterdag 4 november opnieuw de speelgoedbeurs. Deze duurt van 10.00 tot 16.00 uur. Er is weer mooi speelgoed te koop voor een leuke prijs.

De opbrengst van deze speelgoedbeurs is dit jaar voor de school La Tulipe in Mikondo in Congo. Deze school is er speciaal voor de kinderen waarvan de ouders het schoolgeld niet kunnen betalen. Voor veel kinderen is deze school hun hoop op een betere toekomst en daaraan willen wij graag meehelpen.

Er is meer dan genoeg leuk speelgoed te koop en met de opbrengst kunnen er weer kinderen in Congo geholpen worden om naar school te gaan.


Wijkmiddag Ichthuskerk

kattuks n De wijkmiddag van donderdag 9 november, in de grote zaal van de Ichthuskerk, wordt weer een Katwijkse middag.

De aanwezigen gaan terug in de tijd als op het grote wandscherm oude foto's van Katwijkse straatjes, hofjes en pleinen worden vertoond. Men mag raden welke naam het straatje, hofje of plein heeft.

De zaal is open om 14.00 uur en de koffie en thee staat dan al klaar. Om 14.30 uur begint ds. J.B. Alblas de middag met Schriftlezing en vervolgens de overdenking.In de pauze drinken de aanwezigen opnieuw een kopje koffie of thee met iets lekkers.

Aan de uitgang wordt een bijdrage gevraagd voor de onkosten. De middag duurt tot ongeveer 16.45 uur.


Zingend geloven

zangavond n In de grote zaal van de Ichthuskerk is er op woensdagavond 8 november weer 'Zingend geloven'. Samen zingen de aanwezigen bekende geestelijke liederen, uit onder andere de bundels van Joh. de Heer en Opwekking. Iedereen is van harte welkom. De zangavond begint om 20.00 uur en duurt tot ongeveer 21.45 uur. Thema's zijn, De Hemel dichtbij en Stilte.