Buurtbanken Indoor in De Wiek

bakkie n Na het succes van 'buurtbanken on tour' staan die in de herfstmaanden 'indoor'. De Buurtbanken staan iedere woensdagmiddag van 14.00 tot 15.30 uur in wijkgebouw De Wiek, in de Fresiastraat 19. U kunt natuurlijk weer uw buren ontmoeten en een kopje koffiedrinken.

Daarnaast kunt u verschillende activiteiten doen, zoals sjoelen, een bordspel spelen, oudhollands kwartetten of kaarten.

Het ontmoeten op de mobiele banken week na week bij de verschillende flats, was een groot succes. Veel buurtbewoners vonden het fijn om, letterlijk en figuurlijk, beweging in de wijk te zien.

In de koude herfst en winterperiode is het natuurlijk te koud om buiten te zitten. Daarom zijn de Buurtbanken verplaatst naar binnen; naar een plek centraal in de Molenwijk.

Wekelijks worden er weer verschillende professionals uitgenodigd. Zo kunt u spreken met de wijkregisseur, iemand van het Team Sociale Ondersteuning of Dunavie. Zo nu en dan schuift ook de wijkagent aan.

Er is ook een mogelijkheid om uw eigen activiteitenreeks te starten. Wilt u bijvoorbeeld graag wekelijks met een aantal anderen in een groepje handwerken, of een andere creatieve activiteit uitvoeren. Loop eens binnen, alles is mogelijk!

Iedere woensdagmiddag van 14.00 tot 15.30 uur is men welkom in wijkgebouw De Wiek, Fresiastraat 19.


Bingo bij DVS

bingo n Chr. Muziekvereniging Door Vriendschap Sterk (DVS) houdt op vrijdagavond 3 november een bingo in haar clubgebouw.

DVS zorgt voor de koffie, thee en wat lekkers om op te knabbelen. De zaal is open om 19.30 uur en de avond begint om 20.00 uur.