Bijeenkomst Evenementen Platform

evenementen n Op maandag 6 november houdt Katwijk Marketing haar jaarlijkse najaarsbijeenkomst van het Evenementen Platform.

De bijeenkomst vindt plaats in de TheaterHangaar op voormalig Vliegkamp Valkenburg en start om 19.00 uur. Op het programma staan een terugblik op het afgelopen evenementenseizoen en interessante presentaties van twee externe sprekers. Zoals gewoonlijk wordt de avond afgesloten met een gezellig hapje en een drankje.

Tijdens eerdere bijeenkomsten bleek dat er veel onduidelijkheid is over de collectieve vrijwilligersverzekering die door de gemeente wordt aangeboden. Verzekeraar Centraal Beheer Achmea is daarom uitgenodigd om een presentatie te verzorgen en vragen te beantwoorden over deze gratis verzekering voor verenigingen.

De tweede gastspreker voor deze avond is oud-redacteur en Leidsch Dagblad-columnist Dick van der Plas. Dick geeft de aanwezigen een kijkje achter de schermen bij de krantenredactie. Hoe wordt er een keuze gemaakt welke persberichten gepubliceerd worden? Waar moet je als organisator van een evenement op letten als je je bericht aanlevert? Dick zorgt op zijn eigen wijze voor een luchtige, maar leerzame presentatie.

Aan het einde van de avond is er natuurlijk volop ruimte om met een hapje en een drankje na te praten en ideeën uit te wisselen. Ook kunnen er vragen worden gesteld aan de sprekers.

Het Evenementen Platform is toegankelijk voor organisatoren van lokale evenementen. Heeft u geen uitnodiging ontvangen, maar wilt u wel aanwezig zijn? Dan kunt u zich tot 30 oktober aanmelden bij Katwijk Marketing via tel. (071) 303 07 07 of info@katwijkmarketing.nl