Katwijk Binse avond vol verrassingen

bibliotheek n Op donderdag 26 oktober om 20.00 uur organiseert Bibliotheek Katwijk in De Roskam een Katwijk Binse avond met allerlei verrassende optredens. Het wordt een gezellige, ontspannende avond over Katwijk Binnen en de Katwijk Binders. De presentatie is in handen van Adri van Beelen.

Lokale verhalen en personenHet programma is in grote lijnen bekend maar een verrassende aanvulling op het laatste moment is goed denkbaar. In ieder geval verleent een aantal bekende namen uit Katwijk aan den Rijn medewerking aan deze bijzondere avond. Kunstschilder Jan Bekker schildert mooie stillevens en interieurs en geeft u een doorkijkje in zijn werk. Vervolgens duikt u in de geschiedenis van De IJsclub Voorwaarts Katwijk die nauw verweven is met De Roskam en de Turfmarkt. De ijsclub bestaat in januari 2018 125 jaar en is daarmee één van de oudste verenigingen van onze gemeente. Naar aanleiding van het jubileum wordt een boek uitgegeven met prachtige, oude foto's. Oud-voorzitter Gerard van Beelen en huidig voorzitter Dick van der Plas schuiven aan tafel om alvast een tipje van de sluier op te lichten. Ook de Zeeverkenners dragen hun steentje bij: Feite Pijttersen en Erwin Jonker hebben het over vroeger en nu naar aanleiding van een paar foto's en over de clubhuizen. Verder komt de Oranjevereniging aan bod met Ruud van Rijn en is er een spannende quiz over Katwijk aan den Rijn door quizmaster Nico Kleijne.


Erbij zijn?

Een gezellige avond vol Katwijk Binse verrassingen in De Roskam aan de Turfmarkt. Iedereen is van harte uitgenodigd om erbij te zijn op donderdag 26 oktober, het programma begint om 20.00 uur. Toegang: € 6,- voor leden van Bibliotheek Katwijk en € 8,- voor niet-leden. Kaarten zijn te koop via www.bibliotheekkatwijk.nl.