De directie van de nieuwe sub-hoofdsponsors MotracLinde / RLS ontvangt een ingelijst shirt. | Foto: Orangepictures
De directie van de nieuwe sub-hoofdsponsors MotracLinde / RLS ontvangt een ingelijst shirt. | Foto: Orangepictures Foto: Orangepictures

Sub-hoofdsponsor VV Katwijk

sponsor n Afgelopen zaterdag presenteerde VV Katwijk samen met de Businessclub een nieuwe sub-hoofdsponsor. De logo's van de nauw samenwerkende bedrijven MotracLinde en Reesink Logistic Solutions (RLS) prijken vanaf afgelopen zaterdag op de achterkant van het wedstrijdshirt van VV Katwijk.

De afgelopen seizoenen was het logo van hoofdsponsor Ouwehand zowel aan de voor- als achterzijde van het wedstrijdshirt van Katwijk te zien. Het logo van hoofdsponsor Ouwehand blijft vertrouwd op de voorzijde van het shirt zichtbaar. Op de achterzijde zijn nu dus de logo's van MotracLinde en Reesink Logistic Solutions (RLS) zichtbaar.

3-jarige samenwerking

Voor de derby tegen Rijnsburgse Boys werd het 3-jarige sponsorcontract door de directieleden van MotracLinde / Reesink Logistic Solutions (RLS) en het bestuur van Stichting Topvoetbal Katwijk feestelijk ondertekend. Na de officiƫle ondertekening werd er getoast op een vruchtbare en succesvolle samenwerking tussen de beiden partijen. Vervolgens werd de samenwerking aan het grote publiek kenbaar gemaakt, door middel van het uitreiken van een ingelijst shirt op het veld aan de directie van MotracLinde / RLS.

VV Katwijk, Businessclub Katwijk en Stichting Topvoetbal Katwijk zijn verheugd met deze nieuwe en belangrijke sub-hoofdsponsor.