Confessionele Vereniging vergadert

thema-avond n Donderdag 12 oktober wil ds. van der Laan uit Valkenburg met de leden van de Confessionele Vereniging en andere belangstellenden nadenken over het onderwerp ´Geloven wij in dezelfde God?´.

Is de God van de Mohammedanen, Allah, dezelfde als onze God? De avond wordt gehouden in het kerkelijk Centrum Maranatha, Poolster 2 en begint om 20.00 uur maar vanaf 19.45 uur, en in de pauze is er gelegenheid voor koffie drinken. Na de pauze ruimschoots de gelegenheid voor het stellen van vragen.


Crea-workshops bij K&O

workshops n Creatief en gezellig bezig zijn? Dat kan na de herfstvakantie bij K&O Katwijk. In de maand november biedt K&O een drietal leuke, doch voordelige workshops aan.

Tekstborden zijn hot momenteel en mogen dan ook niet ontbreken in je interieur. Wat is er nu leuker dan je eigen persoonlijke tekstbord te maken, helemaal naar je eigen idee en wensen! De tekst bepaal je helemaal zelf, waarna je kunt kiezen uit zwart of wit voor de letters. Datum: dinsdag 7 november.
Je eigen tekst of afbeelding op glaswerk, is dat niet leuk? Maak met behulp van glas, etscrème en sjablonen je eigen mooie (persoonlijke) decoraties op glaswerk. Heb jij een idee voor op wijnglazen, waterglazen en een karaf? Kom het dan zelf maken en het wordt nog persoonlijker. Datum: dinsdag 14 november
In de workshop Sinterklaaskoekjes decoreren leer je leuke maar zeker lekkere gedecoreerde Sinterklaaskoekjes maken met royal icing. Ga aan de slag met gekleurde icing en leer hoe je leuke figuren kunt maken met vloeibaar glazuur. En neem de koekjes in een doosje mee naar huis. Datum: dinsdag 21 november
K&O Katwijk, Sluisweg 16, tel. 4016400, www.kenokatwijk.nl