Actie Schoenendoos

actie4kids n Wat is er mooier dan kansarme kinderen in ontwikkelingslanden het cadeau van hun leven te bezorgen? Dit kan met de Actie Schoenendoos. Met deze actie versiert men een schoenendoos en vult deze met schoolspullen, speelgoed en toiletartikelen. Liever geen snoep of oorlogsspeelgoed. De actie duurt tot zondag 12 november.

De organisatie Actie4kids deelt dit jaar de dozen uit aan kinderen in West-Afrika, Oost-Europa, het Midden Oosten en aan kinderen van vluchtelingen in Europa. Ook dit jaar doet de Gereformeerde Kerk te Katwijk aan Zee weer mee aan de actie. De slogan is 'Voor jou, van mij.'

Iedereen, jong en oud, kan aan deze actie deelnemen. Geef op het deksel van de doos aan of het voor een meisje of jongetje bedoeld is en voor welke leeftijd. De doos en deksel kan men aan elkaar vastmaken door middel van een dik elastiek.
Niet verplicht, maar wel nodig: een bijdrage voor de transportkosten@a € 5,00 per doos. Dit kan men in een envelopje doen op de doos. Folders met de benodigde informatie liggen klaar in de Vredeskerk, Baljuwplein 1.

Wanneer het niet mogelijk is om een schoenendoos te vullen, kan men een bijdrage overmaken op IBAN NL83INGB0000334243 t.n.v. Stichting De Samaritaan te Ermelo o.v.v. gift Actie4Kids. Meer informatie bij Joan Ouwehand, tel. 06-22140268 of Diana van Middelkoop, tel. 06-20743308.