Afbeelding
Foto:

Themaviering bij De Rank

spiritualiteit n Op zondag 15 oktober houdt De Rank haar jaarlijkse themaviering.

Dit keer zal de bekende en inspirerende Noordwijkse kunstschilder Daniël Tavenier zijn medewerking verlenen en iets vertellen over de Keltische christelijke spiritualiteit, in woord en beeld. Ook de liederen, lezingen en gebeden van de liturgie passen bij dit thema.
Een ieder is uitgenodigd om deze bijzondere viering bij te wonen. Plaats van samenkomst is de aula van het Andreas College, locatie Pieter Groen, Helmbergweg 10. Aanvang om 10.00 uur. Na afloop is er gelegenheid tot napraten met een kopje koffie en of thee.


Concert voor Helpende Handen

korenconcert n Op zaterdagavond 21 oktober is er in de Triumfatorkerk, Piet Heinlaan 7-9, een concert waarvan de opbrengt ten goede komt aan helpende Handen.

Een samengesteld mannenkoor treedt op onder leiding van Hugo van der Meij, bestaande uit Hervormd Gereformeerd mannenkoor Eben Haezer uit Katwijk en Christelijk mannenkoor David uit Lisse. Daarnaast zal ook het Mannenesemble ´Maranatha´ onder leiding van Willem Nijhof een optreden verzorgen. Het orgel wordt bespeeld door Reinier Korver, de vleugel door Hendrik van Veen en de panfluit door Jolanda van de Wege. Tenslotte brengt ook nog jonge meisjessopraan Noortje Colijn haar talent ten gehore.

De opbrengst van deze avond is bestemd voor het werk van de vereniging ´Helpende Handen´, die zich inzet voor mensen met een beperking. Directeur de heer H.J. Colijn neemt opening, appèlwoord en sluiting voor z´n rekening. Aanvang 19.30 uur, kerk open 19.00 uur.


Koffieochtend

Dorpskerk n Vrouwenochtenden Dorpskerk organiseert 25 oktober een koffieochtend in Het Dorpshuis, Kerklaan 10.

Lia van Rijn komt vertellen over de reis die zij als vrijwilligster in 2018 gaat maken naar Ghana voor het Lifeline Project. Zij gaat daar met en voor vrouwen een accommodatie opknappen en een Ladies Only project starten.
Kom gezellig langs om naar het verhaal van deze bijzondere vrouw te luisteren. Er is koffie vanaf 9.00 uur, het programma duurt van 9.30 tot 11.30 uur.