Lezing bij NVVH

kant n Mevrouw Swinkels-Verwer komt op 10 oktober een lezing geven over antiek textiel met name over kant bij deKoninklijke NVVH Vrouwennetwerk Katwijk e.o. Mevrouw Swinkels is coupeuse en restauratrice in het Rijksmuseum. Zo verzorgde zij de kantcollectie voor de Koningin Emmatentoonstelling.

De ochtendbijeenkomsten van Koninklijke NVVH-Vrouwennetwerk Katwijk, zijn elke tweede en vierde dinsdag van de maand van 9.30 tot 11.30 uur in de Trawlerzaal van Tripodia, Hoornesplein 155. De koffie/thee staat vanaf 9.00 uur klaar.


Kledingverkoop

verkoping n Zaterdag 7 oktober van 10:00 uur tot 12:00 uur zal er in de Christelijke Gereformeerde Kerk, Duinrustplein 10, een verkoop plaatsvinden van tweedehands dames- en kinderkleding. De opbrengst is geheel voor Stichting Stephanos bestemd. Er is koffie, thee en lekkers voor de kinderen. Tevens is er oppas voor de kleine kinderen.


Bingo bij DVS

bingo n Op vrijdagavond 6 oktober houdt DVS weer een bingo in haar clubgebouw. DVS zorgt voor de koffie, thee en wat lekkers om op te knabbelen. De zaal is open om 19.30 uur en de avond begint om 20.00 uur. Iedereen vanaf 16 jaar is welkom.