Het team achter de Dag van de mantelzorg. | Foto: PR
Het team achter de Dag van de mantelzorg. | Foto: PR Foto:

Dag van de mantelzorg

mantelzorgdag n Op zaterdag 11 november houdt Welzijnskwartier mantelzorgondersteuning in opdracht van de gemeente Katwijk de dag van de mantelzorg. De middag wordt gehouden in Huys te Britten. De deuren gaan om 12.00 uur open en het programma start om 12.30 uur. De middag eindigt rond 16.15 uur. De toegang is gratis.

Hulp en zorg bieden, meegaan naar het ziekenhuis, administratie, helpen bij medicijnen toedienen, veel regelen. Zomaar een greep uit het takenpakket van een mantelzorger. Taken die vaak als vanzelfsprekend worden beschouwd maar niet onopgemerkt mogen blijven. Welzijnskwartier mantelzorgondersteuning wil op deze dag mantelzorg onder de aandacht brengen en mantelzorgers in het zonnetje te zetten. Het belooft wederom een gezellige middag te worden met een visbuffet, aangeboden door de Rabobank Leiden-Katwijk en een show van Lollypop Entertainment in samenwerking met de Corien de Groot foundation.
Aanmelden is verplicht. Inschrijven kan tot 7 november telefonisch bij Welzijnskwartier tijdens kantooruren op tel. 4033323 of via www.welzijnskwartier.nl/activiteiten. Er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar dus vol=vol. Ook nieuwe mantelzorgers zijn welkom.